Sådan Duplicate DVD'er

Gennem forkert pleje eller hyppig brug, kan dvd'er falme og data inde i disk kan blive utilgængelige, da ingen dvd-afspiller vil være i stand til at læse den. Nu, hvis du ikke kan reparere disken, vil du helt sikkert nødt til at sige farvel til det, der er gemt inde i disken. For at undgå dette, vil du ønsker at tage backup af filer og en fantastisk måde at gøre det er at overføre og brænde data fra den originale DVD til en anden DVD. Her er nogle enkle trin til at kopiere en DVD.

  • Sikre, at du har alt, du skal bruge. Hvis du vil kopiere en dvd, skal du bruge en computer med brændende software installeret. Selvfølgelig vil du nødt til at have en dvd-brænder installeret. Hvis du har 2 drev, 1 DVD-brænder og 1 DVD Rom, så det ville være bedre. Også, kan du faktisk duplikere DVD'er ved hjælp af en standalone DVD-optager, der har to fag. Det eneste problem med dette er, at enheden kan være ganske dyrt.
  • Sæt master disk. Føreren disken er den faktiske dvd, du vil dublere. Hvis du har en simpel dvd-brænder installeret, så indsæt det der. Hvis du har 2 drev, så sæt den i dvd-rom-drevet.
  • Køre softwaren. Find genvejen til din dvd-brænding software, og klik på den for at køre den. Nu når programmet starter, skal du vælge, hvad de skal gøre afhængigt af hvor mange drev du har installeret. Hvis du bruger et enkelt drev, så er du nødt til at kopiere indholdet af master DVD i computeren i, hvad de kalder en dvd-billede. Derfor skal du vælge "Kopier billede" funktion eller noget lignende. Du skal angive destinationen drev til kopiering af billedet. I dette tilfælde skal du vælge et drev og mappe. Hvis du har 2 dvd-drev, så kan du bare indsætte master-dvd'en i dvd-rom og tom dvd-disk i dvd-brænderen. Vælg "kopi DVD" eller "brænde DVD", og angiv både kilde og destination drev. Hvis du arbejder med to drev, klikke på brænde nu knappen eller noget lignende vil starte processen med dobbeltarbejde.
  • Sæt en tom dvd. Dette skridt vil kun være passende, hvis du kun skal bruge en enkelt dvd-brænder drev. Når kopieringen af ​​DVD billedet er færdig, skal du fjerne master disken og indsætte tom dvd. Vælg brænde DVD og find det billede, som du tidligere kopierede. Brug billedet som indhold til at brænde. Klik på "brænde nu" eller noget andet med i samme omfang for at starte kopiering.

Når den brændende færdig, skal du fjerne den nyligt brændt disken og prøve det af. Hvis det fungerer på samme måde som master disk eller hvis indholdet inde i ny disk er nøjagtig den samme som master disken, så har du med succes kopieret en DVD. Gentag den samme proces, hvis du har brug for at oprette flere kopier. Husk på, at nogle DVD'er kan have krypteringer på det disallowing dig fra at producere flere kopier af det. Du kan sikkert få noget software til at omgå dette imidlertid er det stærkt anbefales at respektere den. Ikke desto mindre, som sikkerhedskopi, kan du gøre, hvad det tager at duplikere, så længe du ikke sælger eller distribuere det, medmindre du ønsker at blive sagsøgt for krænkelse af ophavsretten.