Sådan Drift i søvn, hvis du lider af Søvnløshed eller søvnløshed

Sleep teknikker, såsom progressiv afslapning og dyb vejrtrækning, kan hjælpe med at slappe af dit sind og krop nok, så du kan drive ind i søvn. I virkeligheden er der langt mere effektive og naturlige måder at håndtere søvnløshed end din gennemsnitlige sovepille. Men i dag vil jeg forklare en enkel og grundlæggende søvn teknik, som du vil være i stand til at følge med lethed.

Itâ € ™ s simpelthen umuligt at ville sind og krop til at sove, som du måske allerede har prøvet. Ved at fokusere på blot slappe af krop og sind, kan du gear selv til søvn. Når det bevidste sind driver og sub-bevidste overtager, er du i en førsteklasses tilstand til søvn. Denne øvelse vil hjælpe dig med at gøre netop det.

  1. Når youâ € ™ re klar til at sove, sikre, at din seng og soveværelse er mørke, komfortable og ikke for varmt. Itâ € ™ s bedst at ligge på ryggen for dette. Så få dig i en behagelig stilling og luk øjnene.
  2. Nu begynder at trække vejret dybt og langsomt. Lyt til hver langsom inhalerer og udånder. På hver udånder, føler din krop synker ned i sengen. Mærk din krop tung og træt. Fortsæt dette indtil du føler dig afslappet fra top til tå.
  3. Nu ita € ™ s tid til at begynde med nogle påstande. Forestil dig en rolig og beroligende stemme og fortælle dig selv, â € ~You søvnig og træt. Du vil sove bedre og bedre hver night.â € ™ er velkommen til at tilpasse og ændre bekræftelser. Bare sikre, at du bruger positive sprog.
  4. Nu fortsætter med din dybe, langsom vejrtrækning, begynder at tælle op på hver udånder. Arbejde fra dit hoved til tæerne, slap en del af din krop på hver udånder. Forestil og føle din krop tung og synker dybere ned i sengen. Fortsæt dette indtil du når dine tæer.
  5. Du kan opleve, at du mister overblikket, når optælling. Det er et godt tegn, at youâ € ™ re drivende, hvis dette sker, donâ € ™ t bekymre præcis, hvor du var, bare fortsætte nogenlunde, hvor du slap. Hvis i slutningen, er du stadig vågen, donâ € ™ t panik! Du canâ € ™ t forvente mirakelkure. Dette er blot en simpel søvn teknik, der hjælper dit bevidste sind afdrift og din underbevidsthed til at overtage ved hjælp af din fantasi.