Sådan downloader videoer til en iPod

Dvd'er, cd'er og vinyl albums er rart, hvis du er altid hjemme, men hvad hvis du altid er mobil? Behøver nogle nedetid fra arbejde, og det tager mere end at se på noget grønt at slappe af din krop, sind og ånd? I humør til Mariah Carey eller voksning nostalgisk om Eminem, men du tilfældigvis på et fly eller andet sted og kan ikke lytte til det lige nu?

Kig ikke længere end din iPod. Har en hel musik- og videosamling ved hånden når som helst og hvor som helst!

Du har musikken, men ikke de videoer?

Download af videoer på din iPod begynder med iTunes version 6.0 eller 7.0. Denne platform giver dig mulighed for at købe videoer og tv-episoder til din iPod. Du kan derefter begynde at downloade ved hjælp af disse trin:

For iTunes version 7.0:

 1. Vælg den video, du vil downloade fra Google video.
 2. Klik på "Download video-iPod / PSP" på den tilgængelige linket til den video, du vil downloade.
 3. Spar videoen på din computer.
 4. Tag din iPod, og slut den til computeren.
 5. Åbn din ansøgning om iTunes.
 6. Når i iTunes, skal du vælge "File" og klik derefter på "Føj fil til bibliotek". Kig efter den video, du lige har downloadet og fortsæt til klik på "Åbn".
 7. Fortsæt for at vælge fanen "Film".
 8. Sæt kryds i boksen for "Synkroniser film".
 9. Klik til sidst på "Anvend".

For iTunes version 6.0:

 1. Du kan sammenligne forskellige Google video, og vælg den video, du ønsker at downloade.
 2. Klik på "Download video-iPod / PSP" "på den tilgængelige linket til den video, du vil downloade.
 3. Spar videoen på din computer.
 4. Tag vores iPod, og slut den til computeren.
 5. Åbn din ansøgning om iTunes.
 6. Når i iTunes, skal du vælge "File" og klik derefter på "Føj fil til bibliotek". Kig efter den video, du lige har downloadet og fortsæt til klik på "Åbn".
 7. Igen i iTunes, skal du fortsætte til gradvist at klikke på "Rediger" og derefter "Preferences" og derefter "iPod" og derefter "Videos", indtil "Opdater alle videoer automatisk." Til sidst skal du vælge "OK", når du er færdig. Dine frisk downloadede videoer vil se sin vej ind i din iPod.

Hvis du har brugt op, hvad iTunes har at tilbyde, er der gratis og juridiske websteder for at få dine videoer til download på din iPod. Nogle af disse er Internet Archives; PodGuide, TV; Kanal Frederator; og, Channel 101 og 102.

At konvertere hjemmevideoer, dvd'er og multimediefiler til din iPod, skal du først købe en konvertering software, der kan konvertere dvd'er, MPEG, OGG, ASF, WMV, DVD, DivX til iPod. Du kan endda tilslutte din iPod til dit TV efter konvertering.

Nu er du klar til at spille disse videoer - klip og trailere, musikvideoer, fuld længde film, tv-episoder, og udvidet version-- på din iPod og fra dit tv højre dette øjeblik!

PS: Tjek denne ene! Du kan også overføre videoer fra din iPod til dig mobiltelefon spærring kompatibilitetsproblemer. Hvis du ikke har en iPod og ønsker at nyde videoer på farten, kontrollere, om din telefon har en Wireless Application Protocol (WAP) service, som du kan installere på din telefon. WAP giver din mobiltelefon til at få adgang internetsider for indhold til download.