Sådan Detect seksuel afhængighed?

Seksuel energi er den drivende kraft i menneskeheden. Det var udtalelsen fra Dr. Freud og indiske yogi. Mange psykologer siger imidlertid, at der er for meget sex omkring.

Sådan Detect seksuel afhængighed?

Musikvideoer er mættet med erotik, er seksualitet bredt udnyttet i reklamer. Masse kultur placerer sex ikke kun på forkant, men selv i universets centrum. Således sex og den drivende kraft i libido bliver til besættelse. Af den måde, alternativ kunst tilbyder en anden tilgang - tænk bare på en temmelig tragisk Shame film af Steve McQueen, der er dedikeret til en kronisk sexoholic.

Problemet er, at det er vanskeligt at afgøre præcist hvornår sex vender sig fra en sund efterspørgsel i en lidelse. Men eksperter fra University of California forsøgt at gøre det. De hævder, at sex afhængighed bør føjes til listen over psykiske lidelser.

Det seneste nummer af Journal of Sexual Medicine informerer om evalueringskriterier for seksuel afhængighed foreslået af Rory Reid, lektor ved Institut for Neurovidenskab og menneskelig adfærd. Han mener, at kompulsiv seksuelle fantasier, begær og trodsig adfærd er de vigtigste alarmsignaler, udseende, som er umuligt at kontrollere, og at sidste fra seks måneder eller mere. Andre symptomer omfatter den manglende evne til at afvise et samleje, anvendelsen af ​​køn som en måde at højne ens humør eller håndtere stress.

Undersøgelsen, som omfattede 207 patienter med diagnosen "sex afhængighed", viste, at de ovennævnte symptomer var til stede i de fleste patienter. Sexoholics ofte hårdt ramt af deres afhængighed: det er vanskeligt for dem at opbygge et stærkt forhold, deres vaner føre til problemer på arbejdspladsen, og de har en øget risiko for seksuelt overførte sygdomme.