Sådan DeSkunk en kat

Sådan DeSkunk en kat

Hvis din kat har haft en uheldig møde med en skunk, badning er temmelig meget uundgåelig. Tricket er at mindske den tid, din killing skal bruge i karbad. Disse tips bør hjælpe, men blive advaret: medmindre din kat bruges til at komme i badet, vil dette ikke være nemt!

Pre-Badende Tips:

 • Vi anbefaler, at hvis det er muligt, du gør det UDEN.
 • Nøglen til succes er forberedelse. Du skal sørge for du har alle de nødvendige elementer ved hånden.
 • Dette er en to PERSON JOB. Du bliver nødt til at holde mindst én hånd på din kat på alle tidspunkter, så du har brug for en hjælper.
 • Dette job bliver rodet og ildelugtende, så sørg for at bære gamle tøj og handsker, der kan bortskaffes bagefter. Husk, når du håndterer katten, vil du sandsynligvis lugter skunk også.

Sådan Rens Cat

Hvad skal du bruge:

 • Masser af gamle håndklæder
 • 2 bøtter (man skal være stor nok til at passe din kat)
 • Eye vask til katte
 • Grease skæring opvaskemiddel, såsom Dawn
 • En kop (til skylning)
 • Tomat Juice (stuetemperatur)
 • Vaskeklud
 • Cat shampoo
 • Bomuld bolde

Den badning processen:

 1. Tjek din katteøjne. Hvis hans øjne er røde og våde fra skunk spray, bør du straks bruge øjenskyller (efter anvisningerne på produktet). De fleste dyrehandlere sælger øje vask for katte, men i en snæver vending, så prøv med en dråbe af vegetabilsk olie i hvert øje. Det vil i hvert fald tage brodden af ​​din kats øjne, og beskytte dem under deskunking proces.
 2. Fyld karret med omkring tre inches af body-temperatur vand Det er meget vigtigt at kontrollere vandtemperaturen ved hjælp af den samme metode, du ville gøre for en baby flaske (lige nok til at komme op til din kats mave Overfyld IKKE.!): Hæld lidt på undersiden af ​​håndleddet-det skal føles hverken varmt eller koldt.
 3. Fyld andet kar (eller spand) med den samme temperatur vand.
 4. Læg alle dine gear inden for rækkevidde.
 5. Hold vejret, afhente din kat og holde ham fast, men forsigtigt, placere ham i den første balje med vand ..
 6. Efter al sandsynlighed vil din CAT straks forsøge at komme ud. Hvis han har kløer, kan dette være en meget farlig situation. En panik kat kan gøre nogle alvorlige skader. Hold fast greb om din kat på alle tidspunkter. Det er derfor, det er vigtigt for en anden person hjælpe dig.
 7. Hvis din kat ikke er for stresset, placere en lille stykke vat i hvert øre. Katte kan få øreinfektioner, hvis deres ører bliver våd. Hvis du ikke kan få de vatkugler i, sørg for du er ekstra omhyggelig med ikke at få ørerne våd.
 8. Brug den tomme kop, hæld forsigtigt vandet på din kat.
 9. Put en spiseskefuld opvaskemiddel i hånden, og massér det liberalt ind i hans pels. Skunk spray er oliebaseret, og fedt kæmper egenskaber af opvaskesæbe vil tjene til at bryde op olier og reducere udholdenhed af duften. Pas på ikke at din kats øjne og ansigt, da opvaskemiddel kan være yderst irriterende.
 10. Ved hjælp af koppen, skylle med rent vand fra det andet kar.
 11. Hæld tomatsaft på din kat, masserer den ind i hans pels. Lad tomatsaft at bo på din kat i 10 til 15 minutter, afhængig af hans tolerance.
 12. Fugt vaskeklud med lidt tomatsaft og forsigtigt køre det over din kats snude og ansigt, undgå øjne.
 13. Skyl væk tomatsaft.
 14. Massér en lille mængde kat shampoo ind i din kats pels, og sørg for at få alle områder. Igen, undgå at bruge shampoo i nærheden af ​​din kats ansigt.
 15. Skyl shampoo grundigt.
 16. Når din kat er blevet fuldstændig skyllet, løfte ham ud af karret med en blød håndklæde. Pak ham i et håndklæde, blotting overskydende vand (ikke gnide, da dette kan være meget irriterende for en allerede edgy kat).
 17. Når du har udslettet væk det overskydende vand, holde din kat i en rolig, varm, trækfrit sted, indtil han er helt tørt og afslappet igen.
 18. De fleste, hvis ikke alle, af skunk lugt skal være væk efter denne procedure, men advaret om, at, afhængig af koncentrationen af ​​skunk spray, kan det være nødvendigt at gentage denne procedure. For din tilregnelighed, og din kats, anbefaler vi at vente til næste dag, før du forsøger en anden bad.

Yderligere Tips og råd

 • Forsøg ALDRIG at bade din kat ved dig selv. Selv hvis din kat bliver brugt til processen, kan katte være uforudsigelig og ulykker sker. Altid har en anden person hjælpe dig.
 • Hvis din kat har haft et tæt møde med en skunk, er det stærkt anbefales, at du tager ham til dyrlægen, der skal kontrolleres for bid eller andre skader. Nogle dyrlæger kan endda "deskunk" din kat for dig, især hvis din kat er usædvanligt nervøs.
 • Hvis det er muligt, holde din kat ud af huset og væk fra mennesker, indtil han er blevet deskunked. Lugten fra skunk vil gennemsyre alt, hvad han er nær og kan drysse selv efter din kat er blevet deskunked.
 • Der er nogle kommercielle deskunking shampoo til rådighed, som kan være effektive til at fjerne skunk lugt i stedet for proceduren nævnt ovenfor, men de kan være dyr og badning vil stadig være nødvendig.
 • Hvis du har fået ridset eller bidt under badning processen, skal du sørge for at vaske såret grundigt og søge lægehjælp straks, hvis der er tegn på infektion.