Sådan Design en Smykker Box

Du har allerede en stor samling af smykker. Men at have den mest smukke smykker er ikke nok. Du bør have en nice og smukke smykkeskrin, også. Nu, hvis de smykker kasser du finder på markedet, er ikke smuk nok, hvorfor du ikke lave en? Hvis du ikke kan lave en boks, kan du altid designe en kasse og gøre det til den smukkeste smykkeskrin. Er det ikke smukkere at få en personlig smykkeskrin?

Her er de trin og nogle tips, du bliver nødt til at følge, når designe et smykkeskrin:

  1. Har en smykkeskrin. Du kan købe en almindelig kasse lavet af træ, glas, eller andre materialer efter eget valg. Denne boks kan designes med egne sektioner, så du kan få de afsnit, der vil være ideel for de smykker, du har. Hvis du kan, gør dit eget smykkeskrin er bedre. På den måde kan du styre dimension af kassen, og hvordan det vil blive gjort for din komfort. Trækasse kan males og designet med sten, krystaller og andre materialer. Andre materialer til smykker kasser som et glas vil være vanskeligt for at designe. Anyway, uanset materiale make-up, du vælger er okay, så længe det appellerer til din smag.
  2. Planlæg smykkeskrin design. Tænk på hvor du vil have din smykkeskrin udformes. Ønsker du det til at se sofistikeret, antik, lyst farverige, eller bare en almindelig ren en? Få idéer fra nettet, hvis du kører ud af nogle. Når du har færdiggjort din planlagte smykkeskrin, er det tid til at forberede materialerne.
  3. Forbered design materialer. Efter planlægning design, liste ned alle de materialer, du bliver nødt til at fuldføre design, ikke kun de dekorationer som sten, krystaller, perler og knapper, men andre materialer, du får brug som lim, tråd, saks, pensel og frimærker.
  4. Design den smykkeskrin. Start materialisere din planlagte design. Det er her det sjove begynder, men dette er den mest kritiske. Du kan begå fejl disse kan være genoprettes, når designe. Nogle design fejl kan endda vise sig at være den bedste omdrejningspunktet for dit design. Så når du laver fejl, skal du ikke bekymre dig så meget og gøre noget ved det.

Påmindelser

Design dit eget smykkeskrin kan være sjovt og en fantastisk måde at frigøre kunstneren i dig. Men aldrig begynde at designe din boks uden at læse følgende:

  • Funktion er konge. Når du designer, aldrig glemme boksen funktion. Det er en smykkeskrin og det bør arbejde effektivt som et smykkeskrin. Det betyder, at når du designer det, så sørg for, at designet ikke vil kompromittere noget som en smykkeskrin.
  • For meget er dårlig. Det er ikke dårligt at have en masse ideer i tankerne. Men det er ikke godt at lægge alle disse idéer på din smykkeskrin. Rodet design er en katastrofe.

Få hjælp fra smykker design eksperter, når designe dine smykker. Måske har du brug for en hånd gravering noget på trækasse. Det er en rigtig god idé også at bruge de ting, du allerede har, når designe stedet for at købe nye. Uanset hvad du gør, skal du huske, at det vigtige er kassen funktion og dens skønhed, som appellerer til din smag.