Sådan Design en øvelse program for ældre

Den fysiske anstrengelse af kroppen som følge af en fysisk aktivitet med henblik på at opnå en sundere niveau af fysisk såvel som psykisk wellness benævnes motion. Alt, hvad der holder en person i bevægelse såsom gang, tendens haven, og arbejder i baghaven blandt andre aktiviteter kan betragtes som former for motion. Mange mennesker ikke anerkender betydningen af ​​motion, indtil de manglende fysisk anstrengelse resultater i nogle lidelse eller sygdom i kroppen. Mænd og kvinder, unge og gamle behov for at have en øvelse program, der vil forbedre eller opretholde generelle sundhed.

Øvelser giver en masse fordele, som omfatter en styrkelse af muskler, optimering kardiovaskulære system, forbedre hjernens funktion, kontrol kropsvægt og forøgelse af immunsystemet, og forbedre atletiske evner. Det hjælper også forebygge sygdomme, herunder men ikke begrænset til hjerte-kar-sygdomme, hjertesygdomme, diabetes og fedme. Øvelser også hjælpe med at kontrollere dit blodtryk, blodsukker, og kolesterol. De kan reducere stress eller hjælpe med at forhindre depression.

Som person bliver ældre, en masse ændringer i kroppen foregår. Kroppen bliver mere modtagelige for lidelser relateret til alderdom, såsom forhøjet blodtryk, gigt, og gigt. Knoglerne får svagere, og de kropslige funktioner forværres og blive mere tilbøjelige til at frakturer. Med regelmæssig motion, muskler, knogler og led styrkes, og modningen bremses. De ældre kan stadig føle ung, stærk og uafhængig til at gøre ting på egen hånd. Selv om det er aldrig for sent for en ældre person til at begynde at udføre øvelser, er det meget vigtigt at sikre en ordentlig pleje og overvejelser inden du gør motion planer.

  1. Afgør om fysisk anstrengelse ville være sikkert for bodyâ € ™ s tilstand. Den eneste måde at løse dette er at have de ældre gennemgå en fysisk undersøgelse. Ældre eller ej, er det altid tilrådeligt at konsultere en læge, før du udfører nogen øvelse. Lægen kan give dig indgange på bodyâ € ™ s reaktion på forskellige niveauer af fysisk aktivitet. Først derefter kan du begynde at designe motion planer og en øvelse tidsplan.
  2. Baseret på Doctora € ™ s resultater, hvad specifikke indstillinger kan anvendes. Der er lys, moderat og energiske øvelser. Mens der er ledende personer, der er stadig meget engageret i løb, cykling, og tung styrketræning, stræk øvelser er gode for sent voksenalderen. Overvej Yoga, Tai Chi, eller Pilates programmer.
  3. Er der behov for en personlig træner? Den ældste måske foretrække motion planer, hvor han selvstændigt kan bevæge sig rundt i sit eget hjem minus behovet for en personlig træner. Gåture, dans, gør husholdningen, og strækker typer rutiner kan gøres alene, så længe den ældste er bekendt med hans tempo, og hans grænser. Nogle ældre vil gå til en gym workout øvelse, hvor cardio øvelser, løft eller dumbbell program, og andre typer af rutine ledes af professionelle trænere. Fordelen ved rutiner bliver gjort med en træner eller på gym er muligheden for den person til at socialisere. De ældre kan møde andre højtstående personer med hvem de kan relatere. De kan opmuntre eller motivere hinanden og fortsætte med at have det sjovt.

Ved udformningen et træningsprogram for de ældre, er det vigtigt at understrege, hvad ældre skal gøre forud for aktivitet under aktiviteten, og efter aktivitet. Varmer op ordentligt, indtagelse af vand under træningen, nedkøling og gør efter motion skal gøremål bør fremhæves.