Sådan Deltag Poetry Skrivning Konkurrencer

Poetry konkurrencer er stigende popularitet dag især med fremkomsten af ​​at skrive digte online. Poetry konkurrencer tilskynde forfattere til at være mere kreativ og fremme denne form for kunst, der har eksisteret i årtier. Skrivning konkurrencer har også været rundt i et stykke tid, herunder konkurrencer for novelle, roman skriftligt eller selv for haiku.

Her er nogle ting, du behøver at vide om sammenføjning poesi konkurrencer.

  1. Type. Der findes forskellige typer af poesi skrivning konkurrencer, og de er klassificeret efter deres forskellige kriterier og krav så godt.
  2. Aldersgrænse. Nogle konkurrencer har begrænsninger, når det kommer til aldersgruppe.
  3. Prize. Mens de fleste konkurrencer har kontante præmier, er der nogle, der tilbyder vindende bidrag vil blive offentliggjort som en form for anerkendelse. Kontant betaling kan gives ved offentliggørelse af jeres arbejde, men nogle foretrækker udgivelsen af ​​deres værker til kontanter.
  4. Sponsorer. Visse fonde, kommercielle virksomheder, forlag eller poesi samfund sponsor poesi konkurrencer. Selvom de måske ikke er helt anderledes, kan vinderne få flere kilometer for deres værker, hvis en bestemt gruppe sponsorer konkurrencen de sluttede.
  5. Længde. Dette er en generel regel i alle konkurrencer. Du er nødt til at se en vis længde for dine indtastninger for at kvalificere sig.
  6. Genstand. Nogle konkurrencer søge efter bestemte emner som indgange til deres konkurrence. Sørg for at du ved, hvad det er først, før du sender poster.
  7. Adgangsgebyr. Nogle konkurrencer krævede gebyrer for deltagerne. For nogle er der forskellige satser afhængigt af antallet af poster, du indsender.

Her er nogle af de mest populære poesi skrivning konkurrencer til dato.

  1. National Poetry Competition. Dette anses for den øverste digt contest i Storbritannien. Give ud store pengepræmier, er det en af ​​de mest set frem til konkurrencer i poesi.
  2. Foyle Unge Poets of the Year Award. Sponsoreret af Foyle Foundation, denne konkurrence er åben for deltagere i alderen 11-17. Bortset fra indregning og pengepræmier, får vinderne at være på Arvon Residency kursus for 7 dage eller de får at få besøg af et hold af fremtrædende digtere fra Poetry Society.
  3. Den Hamish Canham Poetry Prize. Awards pengepræmie og chancen for digte, der skal offentliggøres i Poetry Nyheder for poesi medlem samfund, der vinder denne konkurrence.

Også, før du sender poster, skal du sørge for, at du slutter lovlige konkurrencer. Der er nogle hjemmesider og samfund fora giver ud advarsler om svigagtige konkurrencer. Disse â € ~scamâ € ™ konkurrencer lover pengepræmier og anerkendelse, men de er bare lavet for at få bemærkninger og give dem videre forlag, websteder og andre konkurrencer så godt, som deres.

Poesi er en form for kunst, og for dig at lykkes i poesi skriftligt, du bare nødt til at være dig selv og få inspiration fra ting, der virkelig lækkerier dig eller situationer du tegner følelser fra. Så udfordrende som det er at skrive, er det langt mere udfordrende (og givende såvel) at skrive digte.