Sådan Deltag i en Birding Association

Fugletur er en utrolig afslappende tidsfordriv. Deltagelse i et Fugleopdræt forening giver dig mulighed for at dele dine oplevelser med andre, der deler din passion, er ganske let, og er generelt fri, eller lav pris. At være medlem af en forening kan du komme sammen og nyde selskab med andre spirende ornitologer.

Her er et par enkle trin om, hvordan man tilslutte:

Trin et: Gå online og find den amerikanske Birding Association hjemmeside. Dette websted vil hjælpe dig med at finde lokale kapitler i Fugleopdræt organisationer og vil give dig kontaktoplysninger. Nogle gange sitet vil endda nævne kravene til at deltage.

Trin to: Kontakt den lokale kapitel i Fugleopdræt organisation, du ønsker at deltage og afgøre, om et gebyr er påkrævet. Mange gange er der, men de gebyrer er generelt lav, ikke mere end et par dollars eller deromkring. For de organisationer, der ikke opkræver et gebyr, er donationer altid accepteret.

Trin tre: Gennemfør alle medlemskab formularer og indsende dem til godkendelse. Mange foreninger nu give dig mulighed for at indsende dine ansøgninger om medlemskab via e-mail eller direkte online. Betal dine gebyrer eller gøre dine gaver for at fuldføre dit medlemskab bud.

Trin fire: Deltag et par møder, og få at vide, din kollega fugleinteresserede. Du vil blive overrasket over den rigdom af viden, du vil blive udsat for.

Fuglekiggere nyder at se deres fine-fjer venner gå gennem beslutningsforslag i livet, som afspejler vores nøje. Uanset om du er nybegynder eller har mange års erfaring, fordelene ved at være omkring andre, der deler din kærlighed til fugle vil kun forbedre din fugl ser begivenheder. Og de erfaringer, du deler, vil tjene til at underholde og oplyse andre, der deler dine interesser.

Med fremkomsten af ​​internettet, har flere og flere fuglekiggere vendt til internet netværk. Hvis din Fugleopdræt forening har en internet tilstedeværelse, vil dine fordele blive endnu større som videngrundlaget vil ikke længere være begrænset af placering. Du vil være i stand til at netværke med fugleinteresserede over hele landet, hvilket giver dig en indvendig kig på fugle, du måske ikke har ellers været i stand til at se. Webcams gør fugleture nemmere end nogensinde, hvilket giver dig en "så godt som første hånd" syn på fugle i deres naturlige levesteder. Prøv at finde en forening kan du deltage, der har en stor internet tilstedeværelse, så du kan høste de fleste fordele fra dit medlemskab.