Sådan Decorate Pejse

Sådan Decorate Pejse

Pejse repræsenterer varme og blive den automatiske omdrejningspunktet for et værelse, så hvis du har et eller flere i dit hjem, er det vigtigt at vide, hvordan at dekorere pejse.

Sådan Decorate Pejse Stilfuldt

Vælg en Mantel

Hvis din pejs ikke allerede har et attraktivt mantel, design eller købe en. Pejs mantel designs spænder fra omfattende og traditionelle til minimal og moderne. De kan være fremstillet af træ, marmor sten, keramiske fliser eller rustfrit stål. En Mantel fungerer som en ramme til din pejs.

Etablere et kontaktpunkt

Som nævnt, pejsen er normalt omdrejningspunktet i rummet, men hvad du hænge over det virkelig driver punkt hjem. Lean et spejl mod Mantel at gøre et lille rum ser større. Ellers hænger et stort kunstværk. Sørg for, at maleriet ikke er bredere end pejsen selv; Målet er at opretholde andel. Du kan også hænge et fladskærms-tv over pejsen.

Gør det en accent væg

En anden måde at understrege pejsen er at male muren omkring det en accent farve. Vælg en dyb eller fed farve at henlede opmærksomheden på den side af lokalet. Overvej at installere reoler, der integrerer med din mantel og pejs design eller udvid din arne til at give ekstra siddepladser eller opbevaringsplads. Du kan også vælge at udvide materialet af din pejs omgiver hele vejen til loftet for at gøre rummet til at virke højere.

Tilføj pyntegenstande

Mange mennesker vælger at placere pyntegenstande på deres pejs mantels. Nogle ideer kan nævnes:

  • Stearinlys
  • Statuer
  • Skulpturer
  • Planter
  • Bøger
  • Boxes

Når arrangere objekter på din mantel, mål for en sans for proportioner. Gruppe elementer sammen i ulige numre, såsom tre eller fem. Vælg elementer af kontrasterende former, farver og højder. Nogle foretrækker udseendet af symmetri, men balance kan opnås uden brug af matchende objekter på begge sider.

Lend et personligt præg

Gruppe indrammet familiebilleder på din mantel. I stedet placere en tilfældig foto her eller der, gå en fed erklæring ved at gruppere mange rammer i forskellige størrelser og stilarter sammen.

Forbedre med belysning

Selvom pejse afgiver deres eget lys, kan du bruge belysning til at accent din pejs design. Hang væg Sconces på begge sider af din pejs eller installere retningsbestemt forsænket eller spor belysning til at belyse din Mantel indretning.

Glem ikke den Fireplace Interior

Når din pejs ikke er i brug, såsom under varmere måneder, feje asken og efterlade en pæn stak af logfiler. Du kan også vælge at placere en plante eller en dekorativ skulptur i åbningen. Hvis du har en falsk pejs, gruppe forskellige størrelser af stearinlys sammen og tænde dem.

Pejs tilbehør

Hvis du vil bruge din pejs, du har brug for et par værktøjer, såsom en poker sæt, pejs skærm eller log indehaveren. Selv om disse elementer er praktisk, kan de også være dekorative. Vælg et matchende sæt i materialet efter eget valg eller gennemlæse antikke butikker for unikke genstande.

Design Inspiration

Kig på disse respekterede BOLIG sites til billeder og idéer om emnet, hvordan man dekorere pejse:

  • Hgtv
  • Udsmykning Inspiration
  • Better Homes og Gardens
  • Bøger fra Amazon