Sådan Deal med nogen, der har Anger Issues

Mens ingen er perfekt, og vi alle får gale til tider, er der passende tidspunkter og steder for folk at blive vred. Det er, når vreden er ude af kontrol eller ude af proportioner med det tilfælde, at det faktisk bliver et problem. Reaktioner spænder fra råben eller råbe, kaste / bryde ting, til vold. Årsagen til vrede spørgsmål kan variere meget, men ofte roden af ​​problemet er en underliggende depression af en slags. Folk omkring den vrede person er ofte bange, flov, nervøs og usikker på, hvad de skal gøre, når situationen pludselig bryder ud. Fordi alle mennesker er forskellige, er der ingen universel måde at handle eller reagere på sådanne mennesker. Situationen er en, du skal "føle sig ud", og der skal træffes afgørende foranstaltninger baseret på ting som, hvor du er, og personens individuelle historie. Der er dog nogle ting, du kan gøre for at behandle spørgsmålet for fremtiden.

Trin 1

Du må ikke forsøge at løse det, mens det sker. Når situationen er blevet ud over, hvad personen kan håndtere, er der ikke meget at gøre på din side. Bortset fra at bakke væk fra spørgsmålet, er det bedst ikke at forsøge at konfrontere problemet i varmen i øjeblikket. At fortælle nogen, at de har en vrede problem, mens de er vrede, er ikke en god idé. Sig hvad du har brug for at sige eller gøre for at køle ting ud. Selvom du måske tror, ​​det betyder "at miste" det argument, du aldrig rigtig vindende argumenter med denne type person alligevel. Suge din stolthed og behandle det virkelige problem, når tingene køle ned.

Trin 2

Lad det samme, hvis tingene bliver voldelige. Dette er især vigtigt, når børn er involveret, men ingen bør nogensinde bo omkring en person, der handler farligt eller uforudsigelige. Du tror måske, du kan klare det, men ikke engang prøve. Adskillelse dig selv fra situationen ved det første tegn på fare sender et klart budskab til den vrede person, - ". Jeg vil ikke tolerere din adfærd" Hvis de ikke får det budskab, at deres adfærd er skræmmende, så ved du, ud over enhver tvivl om, at du har brug for hjælp til at håndtere dem.

Trin 3

Prøv ikke at rationalisere deres adfærd. Mange folk rent faktisk tror, ​​at de gjorde noget til at udløse eller "årsag" den person, være gal. Ved at flytte skylden for dig, er du begrunde irrationel adfærd og tage ansvar selvkontrol ud af deres hænder. Når nogen har en vrede problem, de bliver forstyrret for næsten ingen som helst grund, eller har, hvad der synes at være en reaktion, der er blæst ud af proportioner. Der er ingen rationel tænkning foregår i deres hoveder, mens dette sker. Du kan ikke foretage nogen mere mening ud af det, end de kan. Du er nødt til at acceptere, at det er deres ansvar at "handle normal" så meget, som de har brug for til at acceptere det for sig selv.

Trin 4

Opsøge professionel hjælp. Bortset fra en rådgiver eller terapeut, skal du involvere familie og venner i dette. Hvis denne person har en historie af denne adfærd, skal du ikke blive overrasket, hvis du finde en masse mennesker fra deres fortid, der ikke længere venner med dem. Tal med andre mennesker om at have en intervention. Det kan synes som en radikal idé, og at vrede problem "er ikke så slemt", men disse ting sjældent løser sig selv. I de fleste tilfælde adfærd ukontrolleret kun eskalerer. Sikringen bliver kortere og kortere med mindre behov for "retfærdiggørelse." Mens den enkelte i første omgang kan være utilfreds med dig for "overreagerer", er det et tydeligt tegn på, at du virkelig omsorg for dem, når du forsøger at få dem hjælpe. Denne indledende vrede med konfrontation af spørgsmålet er en af ​​de største årsager til, at du bør finde andre til at hjælpe dig med at håndtere denne situation. Det er langt sikrere at opdrage i en gruppe indstilling end en på én. Desuden vil det hjælpe personen til at indse, at du ikke er den eneste, der ser deres adfærd som bekymrende. Hvis du ønsker at finde hjælp til at beskæftige sig med nogen, der har disse problemer i dit område, skal du starte ved at kontakte din lokale sundhedsmyndigheder afdeling. Hvis du er mere komfortabel over telefonen eller online kan du kontakte www.coping.org, www.stressgroup.com, www.PPBH.org eller www.findahealthcenter.hrsa.gov.

Selv om det kan være smertefuldt at se en person, der lider med vrede spørgsmål, især når at vrede er rettet mod dig, er det vigtigt at beskæftige sig med problemet. Det betyder at gøre, hvad det tager at få den person den hjælp, de har brug for, som normalt er ikke en nem ting at gøre. Du skal være meget stærk, for dem og for dig selv. Jeg anbefaler at tale med en rådgiver til din egen fordel, før du begynder at beskæftige sig med dette spørgsmål. En professionel vil være i stand til at hjælpe med at guide dig til at gøre kloge beslutninger og at vide, hvornår situationen er "ude af din kontrol." De vil også kunne fornemme ændringer i din egen adfærd, som du måske har forsømt at lægge mærke til, eller er for subtile at opdage. For mere information om professionel rådgivning, besøg www.freementalhealth.com eller kontakt din lokale sundhedsmyndigheder afdeling for mere lokaliserede ressourcer.