Sådan dato, hvor du er en introvert: Interview med Nancy R. Fenn

Sådan dato, hvor du er en introvert: Interview med Nancy R. Fenn


Indadvendt dating kan være svært for introverte og udadvendte. Da indadvendte generelt ikke nyde small talk den måde udadvendte gør, at holde en samtale i gang mellem disse to kan være pinefuld i bedste. Desuden, når to introverte mødes, samtalen kan aldrig komme i gang på alle. Heldigvis er der nogle teknikker til at forbedre dine introvert dating oplevelser.

Dating Expert Nancy R. Fenn

Nancy R. Fenn er The IntrovertZCoach. Hun er en INFP typen introvert på et korstog for at øge bevidstheden om, at indadvendthed er en legitim personlighedstype. Nancy har hjulpet over 100.000 introverte fra hele verden med sin gigantiske hjemmeside fuld af ressourcer, tips, opmuntring og deling af og for introverte. Nancy har skrevet en unik og venlig introvert dating e-bog, med titlen dating tips til Introverte. Denne bog forklarer, hvordan at være dig selv og lykkes at finde en soulmate.

Interview med Nancy R. Fenn om Indadvendt Dating

Dating kan være en reel kamp for mange introverte. Hvilke udfordringer introverte ansigt, som gør dating svært?

Introverte brug for at få proaktiv om dating. Nej, vi ikke ønsker at deltage i øl mave konkurrence på det lokale vandhul eller tilmeld dig for speed dating, men vi kan indse, at der er andre derude som os, der foretrækker de mere støjsvage ting i livet. En gåtur i parken, en fælles læseoplevelse, en udflugt med kæledyr ... det er de ting, introverte elsker at gøre! Kig efter disse kvaliteter i en anden. Og mest af alt, vær dig selv og være stolt!

Er internettet det bedste sted for introverte at møde nogen?

Kommer af alder, internettet er et fantastisk sted for nogen at møde nogen, men især indadvendte! Vi elsker email, hvor vi kan kontrollere adgangen og tempo. Vi har en tendens til at være på internettet en masse alligevel. Og vi har den tid, vi har brug for at tænke over tingene, før du tager det næste skridt. eHarmony er en stor arbejdsplads for introverte.

Hvad er nogle andre steder, der er godt for introverte at finde en dato?

Der er otte forskellige typer af indadvendte. Jeg foreslår meget specifikke steder at mødes i min handy og populære e-bog, dating tips til Introverte. Her er et eksempel. INFP introverte kaldes healere eller Poets. De passer sammen godt med ESTP Initiativtagere. Et eksempel på et par som dette er Jackie Onassis og John Kennedy. INFPs kan møde ESTPs ved at deltage grupper, korstog for de ting, de tror på. Begge typer er korsfarere og kan findes ved sådanne sammenkomster eller erhverv, der går ind for underdogs og årsager.

Skulle introverte kun dato andre indadvendte?

Absolut ikke. Jeg gav eksemplet med Jackie Onassis og John Kennedy, en lykkeligt gift indadvendt og udadvendt par. Tage et nærmere kig på de ting folk virkelig har til fælles vil afsløre, at introverte kan parre op med enten indadvendte eller udadvendte afhængigt af andre kriterier vigtigere end deres sociale stilarter.

Hvad er nogle måder at en introvert kan tiltrække den slags person, han eller hun ønsker at mødes?

Ved lov af Attraction, at den bedste måde at tiltrække det, du ønsker, er at være dig selv. Lær at omfavne din introversion og være stolt af, hvem du er. Livet er et spejl. Vær ærlig om dig selv og have tillid til, at der er nogen derude for dig.

At starte en samtale kan være en kamp, ​​når to indadvendte mødes for første gang. Hvilke tips eller råd har du til at hjælpe folk med at overvinde den første kejtethed?

Det er nemt! Gør tingene i stedet for at tale. Introverte hader small talk. Det udtømmer og nauseates os. Vi afskyr det. I stedet for at torturere hinanden over en kop kaffe, mødes et sted som den zoologiske have eller se en god film sammen.

Hvilke råd har du til udadvendte hvem dating indadvendt?

Udadvendte nødt til at forstå tre ting:

  • Introverte brug for masser af tid til sig selv.
  • Introverte sige lidt, men betyder hvert ord af det. Han eller hun kan sige "jeg elsker dig" kun én gang, men mener det i al evighed.
  • Introverte kan ikke blive udadvendte nogen mere end udadvendte kan blive indadvendte, så vær tolerant forskelle.

Konklusion

Mens indadvendt dating måske ikke altid er let, betyder det ikke, indadvendte er ude af lykke, når det kommer til kærlighed. Mange indadvendte nyder meget dybe og tilfredsstillende relationer.