Sådan Dance Hip Hop

Sådan Dance Hip Hop

At lære at danse hip hop kan være en udfordrende atletisk bestræbelse. Hip hop dans refererer til en bred stil af street danser, at folk gør for at hip hop musik. Det dækker mange forskellige typer af dans fra breakdance, der først kom på scenen i 1970'erne til opretstående dans stilarter som hus.

Origins of Hip Hop Dance

Hip hop dans blev født i gaderne og er en meget improviserende form, hvilket omfatter bevæger sig fra Lindy Hop, brasilianske capoeira, jazz, tap, West Coast funk og endda James Brown.

Breakdance startede i New York i 1970'erne, fødslen til det, der nu betegnes som Bronx stil B dreng. Popping og låsning også udviklet i Californien kort efter, at bringe Vestkysten funk i blandingen. Disse tidlige hip hop danseformer er kendt som gamle skole, mens alt, hvad der er udviklet siden da kaldes ny skole.

Sådan Dance Hip Hop

Der er to måder at lære at danse hiphop. For det første er der den improvisatoriske tilgang, hvor man lærer nogle grundlæggende træk, sætter dem sammen på sin egen eller med venner, og derefter hovedet ud til klubben. Den anden fremgangsmåde er mere traditionelle, nogen lægger sammen en rutine dansere lærer, der består af en sekvens af bevægelser og grupper af trin (kaldet kombinationer).

De Flytter

Da lære at danse hip hop ofte betyder at lære at improvisere, er der ingen sæt trin, som alle skal lære som i andre former for dans som hanen, ballet eller balsal. Anført nedenfor er nogle almindelige bevægelser, dog huske på, at flytter udvikler sig, er altid at blive opfundet, og kan gå ud af mode.

Breaking indebærer gulv bevægelser, der kræver gymnastik evne. For at lære at danse denne type hip hop, kan det være nødvendigt overkroppen styrketræning.

Break dansetrin
Navn Kørselsvejledning
Headspins, handspins, backspins Placer vægtbærende del af kroppen på gulvet og bruge hænder og krop til at spinde. Disse bevægelser forud er normalt med en form for spring, som giver momentum for svinget.
Windmill Spin på overkroppen, at holde benene føres en omkring den anden som en vindmølle.
Selvmord Handspring eller flip og lander på enten bag på eller neden, dreje lidt til siden for at beskytte rygsøjlen.

Opretstående Moves indarbejde trin som hopping og hoppe og forskellige fodarbejde mønstre ud over kroppen og armbevægelser.

Opretstående Moves
Navn Beskrivelse
Popping og låsning Alternativt kontrakt og slappe musklerne, som regel i arme, ben og torso, i hurtige pop-lignende bevægelser.
Soulja Boy Hop fra side til side, og derefter dyppe ned på knæ, samtidig droppe den tilsvarende hofte og skulder.
Moonwalk Med den venstre hæl løftet og kun tæer på jorden, skal du skubbe den højre fod tilbage. Blødt flytte vægten og gentag med venstre fod og højre tæer løftes.
Footworkin ' Udfør drible bevægelser, hvor fødder bevæge sig meget hurtigt ind og ud.
SvampeBob Dans Hop på et ben to gange, mens sparke anden ud og derefter bag den første. Skift frem og tilbage på hver side.

Hip Hop Dance Konkurrencer

Dance kampe, som ses i den seneste MTV film Du Got Served er også en del af hip hop dans. Besætningerne, der består af en gruppe mennesker ansigt ud, en ad gangen, i en konkurrence på gaden. Disse konkurrencer tiltrækker forbipasserende Hvem stemme 'for deres favorit. De kan også finde sted i natklubber. Internationale konkurrencer bedømmes og tiltrække mesterskabet besætninger fra hele verden. Nogle konkurrencer er:

  • Randy Jackson Presents: USAs bedste Dance Crew
  • So You Think You Can Dance
  • R16 Global Dance Competition
  • Juste Debout

Hvor at lære Hip Hop Dans

Hvis du ønsker at lære kombinationer til ydeevne, gå til et dansestudie, der lærer hip hop. Hvis du ønsker at afhente mere improvisatoriske gade danse, hoved til nærmeste hip hop klub eller fest og se, hvad folk laver. Nedenstående links kan få dig i gang:

  • Hip Hop Dance Net
  • Mikes Moves

Hip hop dans kan være sjovt og atletisk, men bør altid ske sikkert.