Sådan Cure Acid Fordøjelsesbesvær Naturligvis

Syre fordøjelsesbesvær eller hvad nogle kalder acid reflux er en almindelig medicinsk tilstand, som kan være meget ubehageligt eller meget smertefuld, men kan behandles naturligt, hvis man så vælger. Acid fordøjelsesbesvær er, når den flydende indhold i maven bakker op i spiserøret, eller når maven bliver betændte eller irriteret. Symptomer på syre refluks kan være brændende fornemmelse i brystet (det er derfor, det er også kaldet halsbrand til tider), mavebesvær, oppustethed og en sur smag i munden. Ofte sker dette efter en usædvanlig stor måltid, uregelmæssige spisevaner, rygning og stress. Mens antacida er almindelige retsmidler for syre fordøjelsesbesvær, er der også en række naturlige måder at lindre den.

  • Naturlægemidler - En almindelig og naturlig måde at lindre syre fordøjelsesbesvær er gennem te. Der er flere te anbefales til fordøjelsesbesvær - nogle af dem meget velkendt og let at erhverve, såsom kamille, ingefær og mynte te. Kamille i almindelighed er kendt for at have en lindrende og beroligende virkning, mens ingefær er kendt for at lindre gas og oppustethed og er også kendt for at fremme fordøjelsen. Mint, allerede er kendt for sine kølende effekt, der også menes at lindre fordøjelsesbesvær, gas og halsbrand som mynte angiveligt lindrer muskel foring af fordøjelseskanalen.
  • Soda vand - Plain sodavand formodes at give øjeblikkelig lindring for oppustet, brus symptom er forbundet med syre refluks. Soda vand er beregnet til at gøre dig bøvse for at lindre nogle af gassen og syre i maven.
  • Soda kiks - almindeligt og usaltede dem helst, er kendt for at absorbere syre i maven og dermed hjælpe med at lette smerten. Sodavand kiks har også ingredienser i dem, som neutraliserer syrer og give dig hurtig lindring. Hvis du er usikker, hvis du køber de rigtige sodavand kiks (for at holde dem ved hånden, når spise ud), så spørg din lokale helsekostforretning, og de skal pege dig i den rigtige retning.
  • Sovestilling - Hvis du er ved at gå til køjs, men lidt ved fordøjelsesbesvær, et andet tip er at sove i en position, der ikke tilføjer mere pres på maven og vil hjælpe med at stoppe syren i at bevæge sig ind i spiserøret. Sov med et let hævet hoved ved hjælp af puder til prop dig op. Hvis du kan, så prøv at vente et par timer før sovende, så du sove på en mere afslappet mave eller når fordøjelsesbesvær er lindret betydeligt.

Selvfølgelig er den bedste måde at ikke få fordøjelsesbesvær i første omgang. Hvis du får dem ofte eller allerede ved, at du er på forhånd indstillet på at dem, skal du kontakte din læge om den bedste kost og livsstil for dig. Du kan have til at skære ned på rygning og drikkeri og din kost kan lovliggøres. Den slags mad, du spiser er en anden faktor, som fedtholdige fødevarer har været kendt for at forårsage acid reflux. Alle disse små ændringer kan ikke kun forhindre dig i at få halsbrand, samlet, det er bedre for dit helbred også!