Sådan Cruise Galapagos uden at gå Broke

Galapagos-øerne er værdig til at blive udforsket. Uanset hvor mange penge du bruger til et krydstogt på øerne, vil alt altid være det værd. Med den rige biodiversitet på hver af øerne, vil både blive lagt vægt på intellektuelle og eventyrlystne side af jer alle i hele turen.

Men nyder et krydstogt på øerne involverer en masse penge. Faktisk er det et af de dyreste destinationer i verden. Men dette faktum ikke, at du altid får brød, når du tager et eventyr i Galapagos. Vær opmærksom på nogle af disse tips til at hjælpe dig nyde et krydstogt på øerne billigt:

  • Forbered alle nødvendige rejsedokumenter. Du har brug for et pas og et visum for at du at besøge Ecuador især Galapagosøerne. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter datoen for din afrejse. Hvis du er en amerikansk statsborger, kan du ikke brug et visum til at besøge landet i 90 dage mest. Der er nogle andre vestlige nationer, der deler de samme muligheder, så tjek med ambassaden, om du har brug for et visum eller ej for din rejse til Ecuador.
  • Find billige flybilletter går til Ecuador. Det bedste sted at finde billige billetter er fra en spand butik eller flybillet grossist. Dette vil hjælpe dig med at spare en masse penge i dine transportudgifter. Tjek et rejsebureau, online grossist, eller en avis for at finde billige flyselskab tilbud.
  • Køb billetter til Guayaquil, Ecuador. Afhængig af din oprindelse, kan et fly til Guayaquil involvere en masse penge og tid. Køb rabatbilletter, så du vil spare et par dollars. Du kan falde til Los Angeles eller Miami til at skifte fly går til Guayaquil direkte. Men du kan også vælge at flyve til Quito, hovedstaden i landet. Herfra tager en bus til Guayaquil. Det er altid en billigere løsning.
  • Bog for billige overnatningssteder i Guayaquil. Glem alt om opholder sig i hoteller for denne tur, så du kan spare en hel del kontanter. Søg på internettet for at finde et gæstehus eller en hostel, der kan tilbyde dig en stor bolig til en billigere pris. Hvis du kan, bog for en reservation online, men det er slet ikke nødvendigt at betale for bookingen samme. Betal kontant det øjeblik du ankommer.
  • Head til Guayaquil. Rejs til Ecuador, afhængigt af transportform, du har valgt. Når der, tjekke din hostel og finde et rejsebureau i nærheden. Der er en masse af lokalt baserede ture i Guayaquil, der tilbyder Galapagos ture. Vær opmærksom på, at prisen for et krydstogt til Galapagos går billigere, da du kommer tættere på krydstogt er udgangspunktet. Hvis du ikke kan finde et godt tilbud, søge information fra lokale backpackers. De har mere information om hvor du kan få rabat ture til øerne.

Donâ € ™ t få brød, når du oplever den biologiske mangfoldighed af Galapagos-øerne. Der er altid en måde for dig at få den bedste oplevelse uden at blive for hårdt på lommen. Så start din søgning nu for overkommelige tilbud og før eller senere, vil du komme til at opleve eventyr og natur på samme tid uden at gå fallit.