Sådan Collect Symaskiner

Hvis du mener, at symaskiner, antikke eller på anden måde, kun tilhører museer, så du er hårdt fejl. Der er mange enkeltpersoner, der indsamler symaskiner som en hobby. At blive en symaskine opkøber er meget let. Bare følg nedenstående trin.

  • Uddan dig selv. De fleste samlere etablere sig som eksperter på dette punkt, de indsamler, fordi de? € ™ ve fordøjet utallige af læsestof om emnet. Så for at begynde din rejse som en symaskine opkøber, skal du læse mere om symaskiner. Gør-det-101.comâ € ™ s afsnit om Vintage symaskine Indsamling lister nogle af de mest nyttige ressourcer, du kan finde om emnet symaskiner.
  • Beslut hvordan du vil have din samling til at se. Når du har uddannet dig selv på symaskiner, du er nu i en bedre position til at konceptualisere din samling. Det er ligesom at lave en plan for fremtiden for din samling. Du er nødt til at beslutte, hvilken slags symaskiner du ønsker at indsamle. De fleste symaskine samlere som erhverve vintage symaskiner. Hvis du ønsker at være anderledes, kan du fokusere på moderne symaskiner. Husk, at disse symaskiner vil blive betragtet som gammel engang i fremtiden.
  • Begynd at erhverve ting til din samling. Nu hvor du har tilstrækkelig viden om symaskiner, kan du begynde at opbygge din samling. Find ud af om nogen i dit stamtræ nogensinde tog syning. Hvis der er, der er en enorm mulighed for at denne symaskine stadig er lagret i loftet eller kælderen. Det kan være starten på din samling. Du kan også prøve følgende muligheder:
    • Byd på eBay. Denne online auktion sted er som en skattekiste for samlere. Som for skrivning af denne artikel, er der mere end 1.400 vintage symaskiner bliver bortauktioneres i stedet. Hvis du beslutter dig for at købe en symaskine fra stedet, så sørg for, at du køber fra en sælger med en positiv vurdering og god kunde feedback.
    • Hyppig garage salg, loppemarkeder og ejendom salg. En anden mand? € ™ s trash er en anden mand? € ™ s skat. Du kan få heldige i en af ​​dine jaunts og finde en antik symaskine på et loppemarked.
  • Være medlem af Den Internationale Syning Machine Samlere. Det ville gavne novice samlere som dig til at forbinde med folk, der har været at indsamle symaskiner i årevis. Foreningen fastholder en af ​​de fineste arkiv af litteratur om symaskiner. Som medlem får du adgang til arkiver, nyhedsbreve, auktion rapporter og forskning. Du vil også have en chance for at deltage konventioner.
  • Tilføj værdi til din samling. Sørg for, at du tager dig af din investering ved at holde dine symaskiner i perfekt stand. Reparation ødelagte symaskiner, som du har erhvervet til at forbedre sin værdi.

Indsamling symaskiner kan være en rentabel affære i det lange løb. Beskyt din investering ved at holde regnskab med hver post i din samling af forsikringsmæssige grunde. Tag billeder og holde detaljerede beskrivelser af de enkelte punkter i forsikringsøjemed.