Sådan Collect skak sæt

Det er ikke overraskende for skak entusiaster til at være opsat på at indsamle skakspil. Hvis du er ny til at indsamle selv, overveje følgende pejlemærker, når du begynder at forfølge denne hobby.

  • Bestem type skakspil, du ønsker at indsamle. Din beslutning vil afhænge af din meget grund til at indsamle. Hvis du indsamler og agter at vove ind i erhvervslivet ved at videresælge dine samleobjekter, kan du ikke være i stand til at begrænse din rækkevidde for godt. Hvis dit formål med indsamling er blot en form for personlig hobby, vil det være klogt at etablere en type, som du kan fokusere på din fritidsbeskæftigelse kan være meget dyrt. Mange samlere er ude efter vintage bestyrelser og stykker, mens nogle forfølger forskellige temaer. Eksempler på populære samleobjekter skakspil er amerikanske borgerkrig skakspil, Egyptisk skakspil, middelalderlige skakspil, Connoisseur skakbrikker, håndskårne skakspil fra Indien, orientalske skakspil, og moderne stilarter blandt andre.
  • Vide, hvor at få skak sæt. Mens de fleste af de værdifulde samleobjekter skakspil er fra hele verden, er der ingen grund til at rejse langt og bredt for at finde dem selvom det anbefales at søge overalt. Hvis du forfølger vintage sæt, hoved på antikke butikker, specialbutikker, genbrugsbutikker, loppemarkeder, ejendom salg, værftets salg, osv Du kan helt sikkert finde dem også på internettet via online auktion eller markedspladser som eBay og Amazon . Det vil også være meget nyttigt, hvis du finder andre samlere på internettet for at give dig mere indsigt i din søgen, hjælp til at finde skak sæt forhandlere og give dig idé om priser og andre faktorer af relevans for indsamling skakspil. Mange begyndere og erfarne samlere har deres egne websteder eller blogs til at fremvise deres samleobjekter. Nogle er i salg og handel samt.
  • Tænk før du får din samlerobjekt. Dette er meget vigtigt, især hvis du laver transaktion over internettet. Overvej en række faktorer før snuppe posten efter eget valg. Undersøg ægthed, kvalitet, tilstand, vægt, farve, alder og hver eneste lille detalje for at sikre, at du får en ærlig deal. Kender historien om emnet og afgøre, om du får det til den rigtige pris. For at hjælpe dig med at administrere din indsamling amok, start ved at etablere et særligt beløb, du er villig til at bruge på et element, inden du går på udkig rundt. Har et budget, holde sig til det, og undgå at købe på impuls.
  • Vis din samling. Har et lager, der skal huse alle dine samleobjekter den måde, du vil. Hold dem organiseret og fri for støv og mulige skader. Husk, at enhver mangel kan afskrive værdien af ​​din samling.

Husk at tage billeder af din samling og sende dem online. Internettet er den nemmeste sted at dele din hobby til resten af ​​verden. Kom i kontakt med dine co-entusiaster ved at blogge om din samling og måske har nogle af dine samleobjekter poster til rådighed for handel.