Sådan Collect billige Børnebøger

Du forstår vigtigheden af ​​at skabe en kultiveret miljø derhjemme, men nye børnebøger er lige så dyrt. Hvordan kan du opbygge en kvalitet samling uden at bruge en formue? De følgende trin vil fortælle dig, hvor og hvordan du får store konstaterer for øre på dollar til at købe nyt.

  1. Være selektiv, når de køber brugte bøger. Ikke alle brugte bøger er værd at købe. Må ikke købe bøger med beskadigede bindinger, Meldug pletter eller vandskader. Brugte bøger spænder i stand fra som ny til en € ~throw det i skraldespanden '! Du vil ikke købe enhver god titel, du kommer på tværs, hvis betingelsen ikke er god. Må ikke købe det, hvis du ikke ønsker at hyggelig op og læse den. Også bare fordi prisen er god, behøver du ikke at købe en bog, der er i god stand. Vær så selektiv om titler, som du ville være på boghandel.
  2. Shop garage salg. Garage salg er et glimrende sted at finde lidt brugte bøger. Problemet er, at priserne vil ligge meget som nogle mennesker overpriser deres bøger eller betaling for affektionsværdi. Jeg tror, ​​at du ikke behøver at betale mere end en fjerdedel til en paperback bog og mere end halvtreds cent for en Bog. Hvor meget du bruger, er op til dig, men du skal ikke betale mere end halvdelen af ​​den oprindelige værdi af bog- og selv at jeg ville overveje ganske høj. Hvis du går på den første dag af salget, vil der være flere valg, men priserne kan være højere.
  3. Shop rode salg. Rode salg er ofte fundraisers afholdt i steder som kirkens kældre eller lagre. Der kan være mere at grave igennem, men så det betyder, at der er mere at vælge imellem. Brug en kasse eller papir indkøbspose til at hjælpe dig samle dine varer, og glem ikke at stadig være selektiv. Find ud af, om de har en dag, hvor du kan fylde en pose for fem dollars, eller andre sådanne tilbud. Ligesom garage salg, vil det bedste udvalg være på den første dag.
  4. Shop sparsommelighed butikker. Uanset om du køber brugt tøj og møbler er din stil eller ej, kan du blive overrasket over den udvalg af brugte børnebøger på din lokale genbrugsforretning. Der er en række. Børnenes afsnit af nogle sparsommelighed butikker ikke er meget mere end en bunke af opdelt legetøj og revet op bøger. Andre har hylde efter hylde af fantastiske bøger. Du kan endda glemme du ikke er i en almindelig boghandel. Tro det eller ej, der er mere avanceret sparsommelighed butikker og dumpier sparsommelighed butikker. Shoppe rundt og spørge rundt i dit samfund. Du kan finde en favorit butik og blive en regelmæssig der. Når du gør, så spørg dem, hvad dag de sat ud af deres nye bøger, så du kan få det bedste af partiet.
  5. Shop bibliotekets salg. Folkebiblioteker har jævnligt salg til at slippe af med overskydende bøger, bøger ikke checket ud hyppigt, og forældede materialer. Nogle biblioteker har endda en konstant vogn på til salg bøger eller endda en butik i biblioteket af deres kasserede til salg. Bøgerne kan have tyk, plastovertræk på dem. Dette kan fjernes, ofte afslører en som nyt cover. Som i andre spillesteder, vil du ikke ønsker at købe alt det, de sælger. Der vil være en masse obskure titler og fortærskede bøger. Men der er nogle perler blandet i så gøre lidt grave.
  6. Rengør brugte bøger, du køber. Som nævnt ovenfor, har du ikke lyst til at købe bøger med meldug eller vandskader. Dog kan en bog dækning, der er lidt beskidt sandsynligvis rengøres nemt. Hvad vi anser paperback bøger har en meget tynd plast belægning på dem. Brug en antibakteriel vådserviet og tør forsigtigt ned foran og bagsiden og rygrad. Tør af med en papirserviet eller væv, så fugten ikke strømmer ind i bogen. For klud-dækket bøger, kan du prøve forsigtigt øje rengøring på samme måde, men du risikerer at efterlade en våd mark. For hardback bøger med jakker (dækker foldet omkring ydersiden), kan du rense jakken på samme måde, eller måske bare smide det. Bogen nedenunder kan være helt rene. Ingen ønsker at læse en bog, der er snavset, gulnet med alderen, eller lugter dårligt. Den slags tager det sjove ud af det. Du kunne bringe hjem bøger, der er i dårligere stand end du troede. Sæt dem til side, eller kaste dem, hvis de er virkelig dårlig.
  7. Shop på dit barns bogmesse i skolen. Ofte skoler har bogmesser i samarbejde med skolens konferencer. Mens disse er nye bøger og pricier end brugt, er de ofte offentliggjort via en virksomhed, der producerer dem billigere for skolerne. Vær opmærksom på, at kvaliteten af ​​papir eller dæksler kan være lavere end hvad du får på den boghandel, men det er nok værd til hverdag læser.
  8. Handel med naboer og venner. Organiser med dit barns venner og naboer. Få dem samles til bog swap parter. Bring fem bøger og tage fem bøger. Du kan få brug for at sætte nogle grundlæggende regler om tilstand, men børnene vil nyde denne aktivitet uden for meget hjælp fra dig.
  9. Har din egen salg. Nu hvor du ved, hvor man kan få billige bøger, vil din samling være overfyldte. Par ned bogreolen gang om året eller så og sælge dem i dit eget loppemarked. Du kan endda lade dine børn stå for deres eget salg. Deres overskud kan gå til deres næste bog shopping ekspedition. Nu er de nu, hvor meget at læse et par dollars vil få dem.

Vil alle disse fund, vil du undervise dit barn store lektioner om værdien af ​​en dollar, vigtigheden af ​​læsning, og spændingen i jagten på lejlighedskøb prissat skatte.

Susan Niz, M.Ed.