Sådan Collect Autografer

Der er mange forskellige måder at indsamle autografer - via mail, på kort vises, eller køber autografer online eller i butikker. Den mest behagelige, men indsamler autografer i person. En anden dimension tilføjes, når du indsamler personligt; ikke alene får du garanteret ægthed, men erindringer dannes der kan vare et helt liv.

At få en autograf i person:

 1. Være høflig! Det kan ikke understreges nok. Dine chancer for landing en autograf er stærkt øget, når du respekterer spillerne. Råbe "Hey You!" igen og igen er ikke vejen at gå. Ikke blot vil du sandsynligvis ikke få en autograf, det nedsætter chancerne for nogen vil i nærheden af ​​dig.
 2. Respekter betjentene. De kan være din bedste ven, eller værste fjende. Nogle gange betjentene kan hjælpe dig med at få en autograf, men kun hvis spilleren er enig først. De vil ikke bede en spiller for dig. De kan dog hånd elementer til en spiller, at hjælpe med at sikre, at alle får en. Være rart for dem, og de vil være rart for dig!
 3. Vær forberedt - kender spillerne. Hvis det er muligt, bringe et team vagtplan med spillerne, der er opført på den. Spillere sætter pris på det, når du ved, hvem de er, og vil reagere hurtigere på dine anmodninger, når du kender deres navn. Team arbejdsplanerne kan findes på www.mlb.com, i holdets sider sektion.
 4. Tålmodighed er nøglen - det vil betale sig. Venter på en autograf kan ofte tage lang tid, men bare være tålmodig. Når du finder en god stedet, blive der. Moving vil kun give problemer - støde ind i folk, banging et knæ (eller flere) eller værre, mangler helt ud. Oftere end ikke, når du flytter, vil en spiller hoved ret til, hvor du var, og du vil prøve at komme tilbage, blot for at gå glip af.
 5. Når du går til et spil, bringe det mindste antal elementer. Det vil være meget lettere at flytte rundt, og du er på mindre risiko for at miste poster. Kom gennem sikkerhedskontrollen linjer vil også være hurtigere! En af de bedste og nemmeste ting at medbringe, er en eller to Rawlings Officielle Major League Baseballs. Boldene er nemme at kaste til en spiller over udskiftningsbænken, og du behøver ikke at bekymre dig om at komme ud personlige elementer. Du kan få den baseballs fra Rawlings hjemmeside. De vil også være tilgængelig på de fleste boldbaner.

  Det er vigtigt at få den officielle bold, da overfladen er det bedste for autografer. De fleste af de ikke-officielle bolde vil have en glat overflade, og signaturer kan nemt smøre og vil falme med tiden.
 6. Bruger den rigtige pen er vigtig. For baseballs, den bedste pen en blå papir Mate kuglepen. De kan købes fra Paper Mate hjemmeside. Blækket vil ikke falme, og det er ikke let at smøre.

  Brug IKKE Sharpies på baseballs. Blækket svinder drastisk over tid, og kan ofte forsvinde helt. Sharpies er gode for baseball-kort, fotografier og magasiner. Nogle baseball-kort har meget glatte overflader, og disse bør ikke anvendes til autografer, da pennen blæk vil smøre.
 7. Kom baseball-kort underskrevet. Det kan være svært, men meget givende. Baseball-kort er sjovt at få underskrevet, men kan være lidt vanskeligt at håndtere under forsøget på at få autografer i person ad ballpark. De er bedst brugt på autografskrivning, eller flere kontrollerede indstillinger. En nem måde at få kort underskrevet, er dog at lave en "autograf album" for dem. For at gøre en, købe en lille fotografi album med sider i det. Sørg for, at siderne er blanke. Derefter købe nogle foto hjørner. Tag et baseball-kort og sætte det på siden. Spore hjørnerne for at få dimensionerne. Derefter sætte foto hjørner på siden, og passer det kort, du ønsker at få underskrevet på siden. Dette vil gøre det meget nemt at bladre igennem og finde de specifikke kort, du vil.
 8. Få der tidligt! For at få autografer på en ballpark, skal du sørge for at få der tidligt - helst før pladevat praksis starter. BP normalt starter omkring 2 timer før gametime. Batting praksis selv er ganske sjovt at se, og du får den ekstra bonus af potentielt få en autograf. Når du ankommer til parken og komme i, hoved til udskiftningsbænken område af dit yndlingshold. De bedste områder for at få autografer er over udskiftningsbænken eller lige til højre eller til venstre for det. Der vil ofte være færre folk på Besøge holdets udskiftningsbænken. Vælg et sted, og blive der, slappe af og nyde BP mens de venter på din chance. De fleste gange kan du komme væk med en eller endda flere autografer.

Andre måder at få autografer:

 1. Der er en række websteder tilgængelige. Være meget forsigtige med autenticitet. Køb kun fra officielle forhandlere, mlb.com, eller gennem baseball kortselskaber såsom Upper Deck og Topps. eBay kan ikke anbefales. Her er nogle gode steder:

  • Dacardworld.com
  • Officiel Major League Baseball hjemmeside
  • Baseball Hall of Fame
  • Upper Deck Company
 2. Via mail. Kom autografer via mail er langsom, men det er muligt. Spillere får en masse fan post hver dag, og kan umuligt svare på det hele - og mange gør ikke. Nogle har imidlertid gøre, og du kan få autografer via mail. Det er en meget langsom proces, men, og ikke alt, effektiv. Der er også lidt garanti for ægtheden.
 3. Kort viser. Kort viser er nogle af de bedste steder at få autografer. Der er ofte planlagte signings, og du vil modtage et ægthedscertifikat fra undertegnelsen. De kan imidlertid være dyre.

Indsamling autografer er en sjov og givende hobby, og forhåbentlig denne artikel har hjulpet dig til at komme i gang!