Sådan Collect Antique olielamper

Olielamper, selvom hovedsagelig en saga blot, er smuk. Jo ældre lampen jo mere indviklede detaljer og mere unikt olielampen er. Jeg har selv en smuk samling af antik til semi-antikke olielamper, der sidder i hele mit hjem. De er stadig fyldt med brændstof og har nye væger, således at når strømmen går ud, vi ikke forladt sidder i mørke. De er også en stor samtale stykke. Når folk kommer for at besøge de altid er forbløffet over, at jeg har så dejlige gamle olielamper. De fleste mennesker siger, "jeg vidste ikke disse stadig eksisterede". Jeg ved ikke, hvor præcis de tror, ​​de alle gik, men ikke desto mindre de er imponerede.

Hvis du gerne vil begynde at indsamle dine egne antikke olielamper eller victorianske lamper eller endda gamle endda kobber lamper, forvisset det er sjovt og udfordrende. Det bedste er, at det ikke behøver at koste dig en formue. Se på det som din egen skattejagt. Det bedste sted at finde dine lamper er sparsommelighed butikker og værftets salg. Hold øjnene åbne for salg ejendom eller laden salg, da disse normalt har mange skjulte skatte at tilføje til din lampe samling. Kig i ryggen hjørner og i opbevaringskasser og trunke, hvor andre ikke tror måske at se. Du kan også se på antikke butikker og specialbutikker; Men de næsten altid opkræve mere.

Der er mange anvendelsesmuligheder for din lampe samling udover bare for udseende. Du kan tage en lampeolie eller hængende olie lanterne og fylde dem med citronella olie og bruge dem som en have lampe eller give dejlig blød belysning til udendørs aften middagsselskab og holde den bidende insekter væk. Så de ser smuk hængende i din have eller sidder på udendørs borde og tjene flere formål, herunder dekoration, belysning og skære ned på generende bugs, for ikke at nævne at være en stor samtale starter for dine gæster. Og som jeg nævnte, de er store i en strømafbrydelse.

Der er naturligvis også fakkel lamper, som ikke er gamle nok til at være antikke, men der er mange, der er designet til at se antikke, så de passer ind i temaet. Der er flere design af den udendørs fakkel lampe. Disse designs spænder fra bambus til smedejern til fancy messing til glasskærme. Faklen lampe er næsten altid fyldt med citronella olie og bruges primært til at holde bugs væk.

For at starte enhver lampe samling du starte med en vision og bygge videre på det. Gå godt køb eller skattejagt i din fritid. Gør det til en sjov projekt snarere end en opgave. Nyd dig selv og lad din lampe samling afspejler din personlighed.