Sådan Collect Antique Barbering Krus

Barbering i slutningen 1800 til begyndelsen af ​​1900 var en kompliceret opgave for hver mand. Det var en aktivitet, der havde brug for en masse forberedelse og materialer. Nogle, der havde den luksus af tid og tålmodighed gjorde jobbet derhjemme, mens andre, der havde luksus penge valgte at bruge lidt på deres lokale barber shop. Barbering krus blev anvendt til at holde barbersæbe anvendes til barbering. Hver eneste mand i denne periode kunne have ejet en derhjemme og en anden på hans barber shop. Med fremkomsten af ​​nye opfindelser til barbering såsom barberskum, blev disse barbering krus fordrevne og gjort ubrugelige. Nutiden samlere, i mellemtiden, har fundet deres interesse i jagt og indsamling tusindvis af fordrevne barbering krus fra den tid. Hvis du ønsker at deltage i dette projekt Hera € ™ s hvordan du kommer i gang:

  • Har en grundlæggende viden om antikke barbering krus. Som med alle andre samleobjekter poster, er det klogt at sætte dig selv først med grundlæggende viden. Læs flere publicerede litteratur om emnet. Start med disse standard referencer: "The Barbering Mug & Barber Bottle Book" af Keith Estep og "The Vanishing American Barbershop" af Ronald Barlow.
  • Beslut, hvor mange penge du har til hensigt at betale for denne samling. Dette vil diktere den type barbering krus du vil forfølge indsamling. Krus, der blev brugt i hjemmet er normalt mere attraktive, mangfoldige og relativt billigere også. De koster omkring $ 10 til $ 150. På den anden side, krus tidligere anvendt i barber butikker var mere personlig, da de er forsynet med ownerâ € ™ s navn, dermed dyrere. Pris for denne type varierer fra $ 50 til $ 5.000.
  • Sæt dit eget mål, før du begynder at finde krus til indsamling. Der er en mere logisk måde at indsamle, andet end blot at snuppe de første antikke barbering krus, du ser. Du ønsker måske at indsamle en prøve af hver type, eller koncentrere i en bestemt kategori eller bestemt producent. Under et mål vil give dig mulighed for at organisere din samling, så du nemt kan have sub-samlinger.
  • Hunt for antikke barbering krus efter dine forudindstillede mål. Ligner andre antikke samleobjekter, kan antikke barbering krus findes flere steder. Auktioner er bedst, hvis du har nok midler til denne hobby. På den anden side, billigere og mere tilgængelige steder er værftets salg og loppemarkeder. Hvis du don € ™ t føle dog som at rejse i person, vil eBay sikkert imødekomme din søgning.
  • Find ud af værdien af ​​dit fund. Finde antikke barbering krus er nemt, men at vurdere deres værdi er en anden historie. Der er ting at se til, afhængigt af typen af ​​krus, du ønsker at købe. For eksempel, for en erhvervsmæssig og broderlige krus, kigge efter klarheden i billedet, samt fraværet af revner, flager eller chips. Hvis dit krus kommer med guld, evaluere dens integritet på navnet eller top og bund ringe. Guldet bogstaver skal være intakt og uden fejl af nogen art.
  • Give nogle værdig plads til at huse din samling. Mug stativer kan købes til at holde mindst 35-70 krus. Overveje at give plads i dit hjem til visning af krus, du har købt. Det er op til dig, hvordan du vil imødekomme din voksende samling. Normalt krus stativer tidligere blev anvendt i barbersaloner koste omkring $ 15 til $ 20 per krus hul. Det er dyrere end nyere stativer, men det vil virkelig føje til karakteren af ​​din samling, som er antik.

Dette er en interessant hobby, der er designet til at gøre dig stolt, når du lægger på skærmen din endelige samling. Antikke barbering krus stadig holde en smuk tradition beregnet til at blive husket op til denne dag.