Sådan Clean Window Blinds

Sådan Clean Window Blinds

Window blinds er populære vindue belægninger på grund af deres bekvemmelighed og udseende. Du bør rengøre persienner med en duster, når du rent i huset. Deep rengøring af persienner kan ske en gang hvert halve år for at holde dem rene og holdbare.

De forskellige typer af Blinds

Der er et par forskellige slags blinds. Nogle viden om dem er afgørende for at rense dem. Lad os udforske de forskellige former:

  • Lamelgardiner: Disse består af lameller af plast, metal eller stiv stof, hængende fra et spor i den ene ende. Kan tillade lys at passere, og kan også foldes op på hver side af vinduet. Også kaldet spor blinds. Til rengøring tips, se "Sådan Clean Vertical Blinds"
  • Tremme blinds: Består af mange flade vandrette lameller forbundet til en streng med en rotation facilitet for at skjule lys eller for at rydde vinduet. Sænkningen eller hævningen gøres ved at trække forskellige betingelser knyttet til et stik. Disse kan renses på samme måde som persienner.
  • Persienner: De er spaltegulv blinds fremstillet af plast, metal, træ eller bambus. Den lamel bredde er normalt større i størrelse. Til rengøring tips, se "Sådan Clean persienner"
  • Mini blinds: Disse er de samme som persienner, men med smallere lamel bredde. Til rengøring tips, se "Sådan Clean Mini Blinds"

Rengøring af Blinds

Den type rengøring din blind kræver, afhænger af mængden af ​​støv aflejret på det. Hvis der kun er en lille belægning af støv, en simpel aftørring med en fugtig klud, er nok. Denne fremgangsmåde er meget fordelagtig, fordi støvet ikke bliver frigivet til luften, er det sikkert og billigt.

Den bedste og den billigste måde at rense blinds skal kun nogle hvide eddike og en bomulds handske eller en gammel sok. Du kan placere handske eller sok på hånden og dyp fingrene i en container bedrift eddike. Pres overskydende eddike. Nu kan du køre fingrene langs begge sider af den første lamel at udslette alt støv. Efter at have afsluttet et par lameller, kan du fjerne støv eller slim fra sok, dyppe den i eddike igen, og gå over de resterende lameller.

For stof eller vinyl blinds, kan du bruge en gummi tør svamp til at fjerne støv.

Metal eller vinyl blinds kan træffes uden, og rengøres. Sørg for at sikre gulvet med nok håndklæder før placere blinds på det for rengøring for at forhindre enhver ridser. Efter vask af blinds omhyggeligt, kan du hænge dem til tørre og derefter igen hænge dem på vinduerne.
I tilfælde af rullegardiner af stof, hvis de er meget beskidt, kan du tage dem til en drycleaner der har specialiseret sig i vinduet behandlinger.

Nyttige tips

  • Når du vasker træ blinds, ikke over mætte træet. Tør overskydende vand af med det samme for at undgå misfarvning og / eller vridning.
  • Det er godt at støvsuge blinds ofte med en børste, men gør det på tværs af lamellerne, ikke op og ned.
  • Uanset renere, du bruger, skal du sørge for, at der ikke er kontakt med øjnene og langvarig berøring med huden.
  • Hvis du tørre ned lameller blinds med skyllemiddel ark efter rengøring og tørring dem, kan du udskyde støv oprustning. Det vil også give en frisk og behagelig duft til blinds.