Sådan Clean White Canvas Vans

Spurgte: Hvordan rengør jeg hvid, lærred varevogne? Jeg fik dem lidt beskidt. Jeg ved at sætte dem i vaskemaskinen vil slå dem gule. Jeg har brug for en garanteret svar på, hvordan man kan gøre dem alle hvide igen.

Rengøring hvid, lærred Vans eller andre lærred sko kan være en reel udfordring. Gulfarvning som du beskriver i vaskemaskinen kan være forårsaget af blegemiddel, der anvendes eller den lim, der holder basen til skoen, sprede på lærredet. Følg disse retningslinjer fra Vans hjemmeside for ordentlig pleje og rengøring.

Du skal bruge:

 • Woolite eller et mildt vaskemiddel
 • Blød børste
 • Vand
 • Håndklæder
 • Sink eller spand

For at rense Shoes:

 1. Begynd ved at fylde vasken eller spand med varmt vand.
 2. Tilføj en lille mængde mildt rengøringsmiddel (ITA € ™ s vigtigt ikke at bruge skrappe rengøringsmidler) til vandet og omrør indtil sæbeskum begynder at danne.
 3. Læg en tyk håndklæde.
 4. Holder bremseklodsen over vandet (må ikke nedsænkes), dyppe penslen i sæbevand og krat overfladerne af skoen.
 5. Gentag, indtil alt smuds er rensede væk.
 6. Skyl med rent vand.
 7. Når skoene er renset og skyllet, placere dem på toppen af ​​håndklæde. Wrap siderne af håndklæde over skoen og tryk forsigtigt ud af det overskydende vand.
 8. Åbn skoene helt op og tillade dem at lufttørre.
 9. Undgå at bære eller opbevare skoene, mens du stadig vådt eller fugtigt. Dette kan føre til skimmel og meldug vækst, der er endnu vanskeligere at fjerne.

Yderligere Tips og råd

 • Lærred sko kan normalt vaskes på den blide cyklus i vaskemaskinen. Men hvis skoene er fremstillet af syntetiske materialer, er det bedst, at hånd vaske dem.
 • Der er særlige rengøringsmidler til rådighed til rengøring ruskind Vans. Disse kan findes på sko butikker eller nogle kiosker.
 • For alvorligt beskidte sko, kan det være nødvendigt at tilføje en lille mængde blegemiddel til vandet. Ved hjælp af en dye-fri blegemiddel vil bidrage til at undgå de gule pletter, blegemiddel sommetider kan skabe.