Sådan Clean Up urin i en Big Rig

Spurgte: Hvordan kan jeg rense urin i en stor rig? Min mand driver en stor rig og en person forlod en kande i det med urin, og det fik overalt. Jeg har brug for at vide, hvordan man får det ud af riggen. Lugten er meget dårlig. Jeg har brug for at finde noget at slippe af med det også. Please hjælp.

Urin lugt er svære at udrydde, og jo længere de sidder, jo værre de får. At komme af med lugten kræver en grundig oprydning af området for at fjerne enhver urin bopæl, så en sekundær angreb på hængende lugt. Selv de mest flittige forsøg måske ikke lykkes i første forsøg, så være parat til at sætte lidt tid i dette job, hvis det er nødvendigt. Det vil være umagen værd, når lugten er væk!

Du skal bruge:

 • Hand kost eller børste
 • Hvid eddike
 • Ren sprayflaske
 • Svamp eller skuresvamp
 • Ren klud (r)
 • Bagepulver
 • Vakuum
 • Ubrugte kaffegrums
 • Shallow retter eller ren kaffefiltre

Skridt til at fjerne urin:

 1. Fjern gulvmåtter og andre løse genstande, herunder papirkurven, fra det område, der skal rengøres.
 2. Børst eller feje snavs eller løst materiale fra tørre rum i området. Undgå at børste gennem våde områder, vil du kun sprede duften.
 3. Fyld sprayflaske med hvid eddike, derefter suge hele området, der skal rengøres. Spot test på tæpper og møbler før sprøjtning enten område. Eddike er en naturlig desinfektionsmiddel og deodorizer, så det vil give dig et forspring på at slippe af med lugten.
 4. Brug en svamp eller skuresvamp til at rengøre hårde overflader, herunder gulvmåtter.
 5. Lad eddike til at sidde på stof, tæpper og / eller polstring i et par øjeblikke før blotting op den overskydende fugt med rene klude eller håndklæder.
 6. Tør hårde overflader tørre med renser klude eller håndklæder.
 7. Ved nu du skulle have renset alle af den faktiske urin fra lastbilen og kan fokusere på at befri køretøjet af duften. Før vi går videre, så alle områder tørre helt.
 8. Næste, drys bagepulver på tørre tæpper og polstring.
 9. Vent flere timer (eller en dag eller to) for at absorbere lugte, så vakuum op det løse pulver.
 10. Gentag trin 8-9 efter behov. Det kan tage et par forsøg eller dage til at absorbere lugte, men du bør bemærke en klar forbedring over tid.
 11. Hvis du planlægger at holde lastbilen lukket i en periode på en til flere dage, kan du slippe af med dvælende lugte ved at placere lavvandede retter af ubrugte kaffegrums på gulvbrædderne (ubrugte kaffefiltre vil fungere som containere). Placer en på hver gulvbræt og mindst to i den sovende rum, hvis det er relevant.

Yderligere Tips og råd

 • Tillad så meget ventilation i lastbilen som muligt. Jo længere du holder den lukket op med urinen udslippet i det, jo værre vil lugte. Derudover vil den manglende ventilation forårsage lugt at gennemtrænge trucken mere grundigt, især i varmen.
 • Et andet produkt til at overveje foruden eddike er et kæledyr urin neutraliseringsmiddel. Produkter såsom "Naturens Miracle" eller "OdoBan" findes på kæledyr levering butikker. De indeholder enzymer, der er designet til at fjerne protein i urinen, som skaber den modbydeligt lugt. De arbejder godt for cat urin lugt, som kan være stærkere og sværere at fjerne end menneskelige lugte.
 • Når du arbejder for at slippe af lugt, så glem ikke dør og vægpaneler. Hvis urinen ikke kom i direkte kontakt med en stof overflade, let tåge det med eddike alligevel. De lugte kan blive hængende, selv uden direkte kontakt. Glem ikke om loftet!
 • Et stof genopfriskningskurser, som Febreeze, vil hjælpe, men det vil ikke slippe af med urin lugt. Brug den som et sidste trin, ikke som en erstatning for rengøring.