Sådan Clean Suede

Sådan Clean Suede

Når vi taler om ruskind, vi er nødt til at skelne mellem ruskind, læder og ruskind, stoffet. Stoffet kun efterligner den ru overflade af ruskind. Apparel lavet af ruskind stof kan vaskes eller renses, blot ved at følge anvisningerne på tøjets mærke.

Ruskind anvendes i en række produkter, herunder polstring, handsker, jakker og håndtasker. Bruges også til sko, formentlig den bedst kendte mærke af ruskind sko er Hush Puppies, fremstillet af svinehud. Suede sko kan også være fremstillet af Doeskin og ko skjule.

Ruskindssko, fordi de har en ble overflade, spark meget let. Skrammer kan være svært at rengøre, så det er bedst at holde mennesker og kæledyr fra at træde på dem. Men slidt eller ej, ruskind vil få beskidte på et tidspunkt og skal rengøres.

Holde Suede Clean

Når læder er produceret, er det normalt det yderste lag af huden, der bliver brugt, som er hårdere og mere holdbart end den indre overflade bruges til ruskind. Suede er mere smidig og fleksibel end fuldnarvet læder, men bæreren betaler en pris. Suede bliver forurenet hurtigere og er mere vanskeligt at rengøre. Det farver også nemt; selv vand pletter det, så ruskind sko og jakker er ikke egnet til overordentlig våde klimaer. Vand skader også den læder, hvilket gør det mørkere, mindre smidig, svække læderet ved at fjerne olie, og gør det ser slidt. Suede kan imprægneres eller plette-sikret, men det er ingen garanti mod eventuel farvning og skader.

Skulle du få en ruskind artiklen lægges i blød i en bløde, bør du skamplet så meget vand fra tøjet som muligt med papir eller klud håndklæder, så bare lad artiklen tørre ved stuetemperatur. Må ikke anvendes varme til tørring hastighed. Stuff våde sko med absorberende papir, så de holder deres form, når de tørrer. Samme med ruskind hatte; i virkeligheden, for enhver form for hat, der bliver våd, er det godt at have et træ form, størrelsen af ​​dit hoved til at sætte det på, mens tørring.

Den allerbedste måde at rengøre ruskind sko og tøj af enhver art, er at tage dem til en tør renere. Dette kan blive dyrt med tiden, selvfølgelig, men så ville erstatte dit tøj. Du kan mindske omkostningerne ved at udføre mindre rengøringsopgaver i hjemmet.

Sådan Clean Suede at Home

For at rengøre ruskind:

  1. Gnid overfladen af ​​beklædningsgenstanden med en ren bad håndklæde. Dette bringer op lur.
  2. Prøv at fjerne små, tørre pletter ved fornuftig anvendelse af en ren blyant viskelæder. Små pletter, der er stadig våd bør blottet op ved at sætte en køkkenrulle på det og en vægt på toppen af ​​håndklæde. For begge arten af ​​pletter, undgå at bruge en kemisk pletfjerner.
  3. Pletter kan også gnides af med en fugtig håndklæde og nogle hvide eddike. Lad læderet tørre, før vurdere din succes. Efter tørring vil tøjet reek af eddike i et stykke tid - men det vil i sidste ende falme.
  4. Hvis der er klumper af snavs eller tørre slidmærker, der ikke vil komme ud på denne måde, kan du prøve raspende dem ud med en negl fil. Være blid.
  5. Din sidste trin (hvis rengøring ruskind sko) er at børste skoen forsigtigt med en wire ruskind børste.
  6. Body Oil pletter på tøj og ruskind møbler kan blive angrebet med en affedter læder renere lavet specielt til ruskind.

Advarsel: Forsøg på at rengøre ruskind på egen hånd kan forårsage uoprettelige skader, er det altid sikrere at tage tøjet til en professionel renseri.

Farver i ruskind falme hurtigt, og det er bedst at gemme dem i mørke. Sørg for at det er ikke fugtigt, fordi fugten vil tiltrække meldug, og meldug er en bjørn at fjerne fra ruskind eller enhver anden form for læder. Opbevar aldrig eller transportere ruskindssko i plast; dække dem i stedet med et lagen. Skulle ruskind miste sin farve, kan det være farvet. Start med at rengøre tøjet grundigt. Ved hjælp af en kommerciel renere kan være nok til at genskabe den oprindelige farve. Hvis ikke - eller hvis du ønsker at ændre farven - når tøjet er rengjort og fri for pletter, vil det tage en kommerciel farvestof, som kan fås på læder reparation centre.