Sådan Clean Sticky Plastic

Spurgte: Min plast mad opbevaringsbeholdere er i mine køkkenskabe - nogle med ting i dem, nogle uden. Hvis de sidder der længe nok uden at blive brugt, vil der være denne ekstremt klæbrig, let gullig, næsten klar ting på dem. Har du nogen idé om, hvad dette kan være? Jeg plejer nødt til at smide dem i opvaskemaskinen bare for at få dem rene igen, det er hvordan klistret det er. Tak.

Der er en række af tanker med hensyn til årsagen til den klæbende film på plastbeholdere, men ingen har vist sig. Nogle føler, at det er den plast udsivning, et tegn på, at det er gamle. Andre tanker omfatter fedt og olie fra luften indsamling på overfladen, eller olier fra tidligere elementer, der blev opbevaret i beholderen kommer op til overfladen. Uanset årsagen, fjernelse af denne klæbrig film er hurtig og nem.

Du skal bruge:

  • Bagepulver
  • Vand
  • Bløde klude

Skridt til at fjerne Klæbrighed:

  1. Bland bagepulver og vand i en lille skål til at gøre en pasta.
  2. Brug en blød klud til at gnide pastaen over overfladen af ​​plasten. Den bagepulver vil fungere som en mild slibende og fjern klæbrig film.
  3. Skyl helt med vand.
  4. Gentag om nødvendigt.

Yderligere Tips og råd

  • Nogle plastbeholdere få klistret, når de bliver gamle. Hvis dette er tilfældet, kan det være tid til at købe nogle nye opbevaringsbeholdere.
  • Store plastbeholdere på et køligt, tørt sted. Områder, hvor damp stiger (i nærheden af ​​brændeovnen) tillader fedt at rejse med det og overføre til plast. Selvom de er gemt i skabet, når dørene åbnes, luften kommer ind og kan sætte sig på stykkerne.