Sådan Clean skumpuder

Spurgte: Hvordan rengør jeg skumpuder? Min søn har en kid sovekabine stol, har skumpuder. Han har haft flere nattetid ulykker på det, og jeg er ikke sikker på, hvordan at rengøre skumpuder korrekt. Hvad er den bedste renere at bruge til skum, og hvad er den bedste måde at tørre det ordentligt, når den er blevet renset? Skal jeg damp skummet eller bare bruge vand og renere? Tak for dit råd!

Skumpuder kan virke kompliceret at rengøre, men du kan opnå store resultater med denne simple teknik. Du skal bruge et par timer eller dage for korrekt tør tid, men så planlægge, før du tager springet.

Du skal bruge:

 • Polstring renere eller et mildt vaskemiddel
 • Badekar
 • Varmt vand
 • Papir håndklæde

For at rense Hynder:

 1. Fjern låget fra puden, hvis muligt.
 2. Fyld en ren badekar med nok varmt vand til at nedsænke puden.
 3. Føj vaskemiddel til vandet, ved hjælp af etiketten retninger for at bestemme det korrekte beløb. Ryst at distribuere det jævnt.
 4. Placer puden i vandet. Tryk den ned for at dykke. Tryk den løbende at arbejde for vand og sæbe i puden. Sugning af vandet i og ud, vil hjælpe med at rense indersiden. Hvis vandet bliver snavset, dræne karbad og fyld med frisk vand og rengøringsmiddel.
 5. Tøm ud sæbevand og fyld karret med rent vand. Hvis du har en aftagelig bruser hoved, kan det bruges til at sprøjte rent vand gennem skummet pude, klemme som du går, at skylle. Hvis ikke, skal du blot skylles og gentag. Skub på puden flere gange for at "skylle" inde i puden.
 6. Når vandet er stadig ren og fri for sæbe, dræne karbad. Før du fjerner puden, tryk den stramt fra top til bund for at fjerne så meget vand som muligt. Start på den side væk fra afløbet og arbejde hen imod det).
 7. Hvis det er muligt, skal du placere puden udenfor i solen for at tørre. Hvis ikke, vælge en lys, varmt sted og lad det tørre grundigt før brug. Hvis det er muligt, tør i en vinkel til jorden for at muliggøre en bedre luftcirkulation.
 8. Test for resterende fugt ved at placere en køkkenrulle under puden og trykker hårdt på toppen. Hvis køkkenrulle bliver våd, puden er ikke tør.

Yderligere Tips og råd

 • Hvis en duft stadig, drys hynderne med bagepulver og give dem mulighed for at sidde i solen i flere timer. Støvsug bagepulver til at fjerne det, og lugt skal være væk så godt.
 • Hvis du har en damprenser, kan du bruge den til at rense puderne. Brug polstring renere eller et mildt rengøringsmiddel.
 • Placer ikke skumpuder i en vaskemaskine eller tørretumbler.
 • Hvis puderne er i dårlig stand eller ikke reagerer på rengøring, mange håndværk eller stof butikker bære udskiftning skum.