Sådan Clean Skridsikker træde i badekarret

Spurgte: Hvordan kan jeg rense skridsikre slidbane på min porcelæn badekar? Karret er mindre end 5 år, i god form, men det skridsikre overflade på bunden af karret, vil ikke komme ren! Jeg har prøvet alt, hvad jeg kan tænke på. Bleach forbedrer det, men det wonâ € ™ t returnere den til hvid.

Selvom skridsikre trampede tilbyder en vidunderlig sikkerhedsfunktion i badekar, kan det hurtigt samle snavs og fedt. Rengøring disse overflader (uden at fjerne dem) kræver en hård ren, der vil skære igennem snavs uden at beskadige slidbanen. Efter disse trin for at give en frisk, ren udseende til dit bad.

Du skal bruge:

 • Dawn flydende opvaskemiddel (almindeligt Dawn UDEN ammoniak)
 • Comet Pulveriseret Cleaner
 • Tilex
 • Svampe eller gamle bløde klude
 • Gummihandsker
 • Vand

For at rense Skridsikker Hjulbane:

 1. Start med ventilerende rummet ved at åbne alle tilgængelige vinduer og beskytte dine hænder med gummihandsker.
 2. Det kan endda være nyttigt at rengøre badekarret som normalt først at fjerne dag-til-dag snavs og sæberester, så du kan få ret til kilden til pletter.
 3. Spray hele gulvet af karret med Tilex.
 4. Lad Tilex sidde på pletter i flere minutter op til en halv time.
 5. Fugt de bløde klude eller svampe med vand og forsigtigt krat området.
 6. Skyl hele bunden af ​​karret grundigt og gentag om nødvendigt.
 7. Hvis pletterne fortsætter, kan du prøve følgende rengøring trin.
 8. Dæk de farvede område med almindelig, flydende Dawn opvaskemiddel. Sørg for, at typen af ​​Dawn, du bruger ikke indeholder ammoniak (eller blegemiddel fra Comet i næste trin vil reagere og forårsage giftige dampe).
 9. Dernæst gælder et lag af Comet på toppen af ​​Dawn.
 10. Lad disse to rengøringsassistenter til at indstille på pletten i mindst 30 minutter. Hvis pletterne er svære, kan du ønsker at give mere tid.
 11. Efter at området har gennemblødt i rengøringsassistenter, krat det med en svamp eller en blød klud. Fortsæt med at skrubbe, som du skylle med rent vand.
 12. Gentag efter behov, indtil alle pletter fjernes.
 13. Når du er færdig, rense karbad grundigt for at sikre, at alle rengøringsmidler fjernes før brug.

Yderligere Tips og ideer

 • TRR, Toilet Ring Remover, er tilgængelig på de fleste købmænd og kan anvendes og tørres væk med en svamp. Gentagne begæringer indtil alle pletter er væk. Skyl området grundigt når du er færdig.
 • Hvis dit badekar er støbejern, en anden mulighed er at bruge Bar Keepers Friend (findes på Wal-Mart og andre varehuse). Bare anvende og rengøre området med en svamp eller en blød klud. Sikre, at alle renere fjernes før brug.
 • Sørg for at holde små børn og kæledyr ud af badeværelset og væk fra nogen af ​​disse rengøringsmidler, da de hurtigt kan blive farlige i små hænder.