Sådan Clean Opvaskemaskiner

Sådan Clean Opvaskemaskiner

Når du vasker retter, bits af fødevarer, fedt og sæberester klamrer sammen og få deponeret i hjørner og i sprækker omkring døren, hvor de ophobes. Hvis disse ophobninger er overladt til at rådne, youâ € ™ re opvaskemaskine vil hurtigt blive en petriskål. Afslut stink! Gør rengøring opvaskemaskinen del af din husstand rutine.

Sådan rengør Opvaskemaskine

 1. Dyp en lille pensel, siger, en gammel tandbørste (lad os € ™ s høre det til genbrug!), I varmt sæbevand og begynde at skrubbe. For, at du kommer ind i alle de sprækker, krat området omkring gummipakningen på døren. Donâ € ™ t glemmer bunden og døren hængsler.
 2. En blød slibende sæbe såsom Bon Ami kan være nødvendig for at fjerne tørret og bagt på grime.
 3. Dyp en cellulose svamp i varmt sæbevand og tør gunk du løsnes med børsten og sæbe på døren.
 4. Ved hjælp af en ren våd svamp eller rengøring klud, tør ned pakningen og døren.
 5. Fjern skålen stativer og sæt dem til side.
 6. Tør de indvendige vægge og hård som det kan være, komme ind svære at nå hjørner med en svamp dyppet i det varme, sæbevand.
 7. Tør omkring afløbet for at være sikker på der ikke er nogen hårde klumper, der kan sætte den op, hvilket kan resultere i beskadigelse af pumpen.
 8. Skaalen stativer og sætte en opvaskemaskine-sikker kop fyldt med almindelig hvid eddike på toppen rack. Brug de hotteste indstilling rådighed, køre opvaskemaskinen gennem en cyklus med noget indeni bortset fra kop eddike. (Gør det til en vane hver gang du bruger opvaskemaskinen af ​​forvarmning af vaskevandet. Før du starter cyklussen, åbn varmt vand hanen og køre vand i vasken, indtil ita € ™ s ved sin maksimale temperatur.)
 9. Eddike vasker væk løs, fedtet snavs, renser, og fjerner også muggen, stinkende lugt.
 10. En pakke af usødede limonade mix dumpet i soap cup kan erstatte eddike. Andre varianter kan arbejde, men de kunne også plette indersiden af ​​opvaskemaskinen.
 11. En cupful bagepulver eller pulveriserede ascorbinsyre (fås i helsekostforretninger) drysset omkring bunden af ​​karret Freshens og lysere maskinen og fjerner pletter. Igen, skal du køre maskinen tom på en kort cyklus.

Hard Water, Rust, og Mineral Stains

Skulle du have en meget hård vandforsyning, som indeholder rigelige mængder af mineraler, ville din bedste plan for angreb være at stoppe plet-producerende mineraler ved kilden med en husstand vand filtreringssystem.

I mellemtiden skal du fjerne mineralforekomster fra steder som opvaskemaskinen. Selv med et filtersystem, kan du nødt til at beskæftige sig med virkningerne af rust-laden rør (rust skyldes tunge jerndepoter i vandet), medmindre du også udskifte rørene.

 1. Kommercielle præparater, der effektivt fjerner mineralforekomster og pletter kan købes på at opbygge levering butikker, men da de er giftige, skal man passe på håndtering og opbevaring af dem, og de vil ikke være tilgængelig i områder, hvor de er blevet forbudt.
 2. Hjem forbedring centre og store supermarkeder bære produkter, der fjerner rustpletter fra tøj eller apparater. Placer nogle i sæbedispenser kop og også stænke noget frit på bunden af ​​opvaskemaskinen. Kør den tomme opvaskemaskine gennem en kort cyklus.

Mere rengøring Tips

 • Nogle mennesker praktisk pre-vaske deres retter, før du sætter dem i maskinen. Dette er spild af vand og unødvendig. Men du bør skrabe madrester fra gryder, tallerkener og bestik, og dyp dem i skyllevandet, før du lægger dem i maskinen.
 • Vær på vagt over opvask geler. De indeholder typisk blegemiddel, der forårsager gummipakninger til at nedbryde og lække og også en tendens til at holde sig til den indvendige overflade af opvaskemaskinen, aldrig at få helt skyllet væk.