Sådan Clean Opvaskemaskine spulearmene

Spurgte: Hvordan fjerner jeg snavs spinding opvaskemaskine arme? Der er blød vragrester i hullerne på de roterende arme i min opvaskemaskine. Hullerne er for små til at sætte noget på at rense dem. Er der noget væske jeg kunne hælde i hullerne til at bryde op bløde snavs? Jeg brugte eddike og kommercielle opvask rengøringsassistenter, men den bløde snavs vil ikke komme ud og træsko op hullerne.

Opvaskemaskine spulearmene giver strømme af varmt vand direkte til retterne for at give en grundig rengøring. De kan blive tilstoppet, beskidte og skal rengøres. Du har de rigtige produkter, nu her er vejledningen for at fjerne og rense dit tilstoppede og beskidte våben til at holde opvaskemaskinen arbejder på toppræstation.

Du skal bruge:

 • Sæbe
 • Vand
 • Scrub børste
 • Vatpinde
 • Pincet eller tandstikkere
 • Eddike

Trin for at rense spulearmene:

 1. Begynd ved at tage enheden.
 2. Fjern dishracks.
 3. Find skruen på hætten eller bolte, der holder armen på plads.
 4. Fjern dækslerne eller bolte. Vær opmærksom på den rækkefølge de skiver, der kan også være på plads, der skal fjernes.
 5. Fjern spulearmen.
 6. Fyld en vask eller spand med varmt vand.
 7. Tilføj sæbe og en kop eddike. Ryst vandet for at blande.
 8. Placer spulearmen i vandet og lad det suge indtil resterne bliver løsnet.
 9. Hvis der er mineralforekomster fra varmt vand, lægges i lige eddike.
 10. Brug en gammel tandbørste eller andre scrubbere til at rense overfladerne af armen. Vatpinde kan også anvendes til at fjerne ophobning af små huller i armen. Pincet og tandstikker fungerer godt til at trække sig ud stykker af vragdele fra åbningerne.
 11. Når affald er fjernet, skylles det stykke helt med rent vand. Sprøjtning med højtryksvand vil bidrage til at fjerne eventuelle løsnede snavs samt.
 12. Ryst overskydende vand og tør efter med en blød klud.
 13. Sæt armen tilbage i opvaskemaskinen sikre alle bolte og skiver er installeret i den samme rækkefølge, som de blev fjernet.

Yderligere Tips og råd

 • Hvis urene retter er problemet, skal du kontrollere armene første til at sikre, at de er funktionelle. Før du fjerner dem, dreje dem for at sikre de spin frit. Løft op på hver enkelt. Der bør være en vis bevægelse i armene. Hvis en af ​​disse bevægelser er begrænset eller har brug for at blive tvunget, kan der være andre problemer med din maskine.
 • Hvis de dele af opvaskemaskinen adskiller sig fra det, der er beskrevet ovenfor, skal du kontakte din ownerâ € ™ s manual for de specifikke demontering procedurer for netop din maskine.
 • Hvis du er usikker på din evne til at adskille spulearmene kan en professionel lejes. Imidlertid kan opgaven gøres ved de fleste husejere.
 • Hvis spulearmen ikke kan fjernes, kan nye våben købes fra producenten til at erstatte de tilstoppede arme.
 • Der er også kommercielle produkter til rådighed, såsom opvaskemaskine Magic, der kan bruges til at fjerne opbygge fra det indre af opvaskemaskinen.