Sådan Clean mug og skimmel fra Plastic Barbie Dolls

Spurgte: Hvordan fjerner jeg mug og skimmel fra plastik Barbie-dukker? Jeg har for nylig fundet nogle af mine gamle Barbie-dukker og har forsøgt at rense dem, når jeg fandt Skimmelsvamp / Meldug på deres ben og organer, men ikke noget jeg har prøvet hidtil har fungeret. Jeg ville virkelig nyde at lede disse dukker til min niece. Kan du hjælpe mig med at finde en løsning? Tak for din tid.

For at rense og desinficere Barbie-dukker, skal du følge denne multi-trins proces. Med en lille smule tid og tålmodighed, vil dukkerne ser god som ny! Hvis du arbejder med samleobjekter eller værdifulde dukker, rådføre sig med en professionel om råd restaurering at holde deres værdi påvirkes.

Du skal bruge:

 • Vand
 • Farve sikker blegemiddel
 • Hårtørrer
 • Håndklæder
 • Klud skuresvamp
 • Vask karbad eller synke
 • Baby shampoo
 • Gummihandsker

Skridt til at fjerne mug og skimmel:

 1. Fyld en vaskebalje eller vask med en opløsning af ¼ kop farve sikker blegemiddel for hver gallon vand. Dette anses for den minimale styrke bestemmes til sikkert rense legetøj.
 2. Hvis det ønskes, fjerne lederne af dukkerne. Selv om det anses for sikkert at oversvømme hele dukke i farve sikker blegemiddel, kan du ønsker at rense hovederne separat. For at gøre det lettere at fjerne hovedet, blæse varm luft fra en hårtørrer på dukken i et par minutter til at blødgøre plastik.
 3. Nedsænkes Barbies i rengøring løsning.
 4. Lad Barbies i blød i mindst to minutter.
 5. Skrub dem med en klud skuresvamp og blegemiddel løsning. Brug gummihandsker til at beskytte din hud.
 6. Rens huden del af lederne med den samme opløsning og en ren klud eller håndklæde. Pas på ikke at fjerne Barbie ansigtstræk. Funktionerne er malet på, og malingen kan nemt fjernes med skrubning. For at være sikker, undgå at bruge skuresvamp på hovedet.
 7. Når dukkerne er rene, fjerne dem fra opløsningen. Skyl godt efter med rent vand.
 8. Vask dukkens hår med baby shampoo. Selv hvis du gennemvædet hovedet i blegemiddel, bør håret vaskes for at fjerne kemikaliet renseopløsningen.
 9. Spred dukker ud på en ren foldede serviet til at tørre i mindst 12 timer. Juster deres position med jævne mellemrum at give dem mulighed for at tørre helt.
 10. Sæt hovederne.

Yderligere Tips og råd

 • Hvis det ønskes, at rene en dukke begynde med som en test. Hvis resultaterne er acceptable, fortsætte med resten af ​​dem.
 • Hvis hovedet ikke kommer ud let, må du ikke tvinge det. Selv om de fleste Barbies har aftagelige hoveder, kan tid eller opbevaringsbetingelser medføre uset skader under visse omstændigheder.