Sådan Clean Mold Off Marine Vinyl

Sådan Clean Mold Off Marine Vinyl


Hvis du vil beholde din båd shipshape, så er det vigtigt at lære at rense Skimmelsvamp off marine vinyl.

Om Marine Vinyl og Mold

Marine vinyl er udviklet til at modstå mug. Desværre er det ikke et super produkt, der fremstilles til at modstå effekterne af akkumulerede solcreme, snavs, sæberester og vand. Hvor der er vand, er der normalt mug samt. Fugt fra luften og sved fra organer skaber et ideelt miljø for mug og skimmel til at vokse på vinyl overflader. Selv hvis du dække din båd sæder, kan fugt stadig trænge dem forårsager grimme skimmelvækst. Heldigvis er der en række måder, du kan fjerne mug fra din marine vinyl.

Effektive Mold Rengøring Produkter

Sådan Clean Mold Off Marine Vinyl

Det første skridt i at lære at rense Skimmelsvamp off marine vinyl køber et effektivt rengøringsmiddel. Mens der er en række af mug-drab produkter på markedet, følgende har vist sig mest effektive til at fjerne meldug på marine vinyl:

 • Greased Lightning Marine Formula
 • Green Bean Boat Vinylizer
 • Starbrite Mildew Stain Remover
 • Simple Green
 • Mr. Clean Magic Eraser
 • Blanding af blegemiddel og vand
 • Blanding af ammoniak og vand
 • Blanding af bagepulver og eddike

Mold rengøringsmiddel Warning

Blegemiddelbaseret rengøringsmidler er nogle af de mest populære muligheder, når det kommer til at slippe af mug fra både. Ikke alene er blege et effektivt rengøringsmiddel, er det også yderst overkommelig. Desværre blegemiddel forringer syninger på marine vinyl. De skadelige virkninger er endnu mere mærkbar, når du kombinerer blegemiddel og sollys. Blanding blegemiddel og sollys vil få tråde, der binder vinyl sædehynder at svække og i sidste ende gå i opløsning. Derfor eksperter anbefaler at bruge en blanding af blegemiddel og vand udelukkende til mindre skimmel job.

Hvis du har en omfattende skimmelvækst på din båds vinyl udendørsbrug, så skal du måske overveje at bruge et dyrere rengøringsmiddel specielt udviklet til markedet marine. Dette vil eliminere blegning bekymringer. Men før du køber en støbeform-drab produkt sørg for at læse det med småt. Nogle vinyl rengøringsassistenter er bilindustrien formler ompakket til brug på både. Men de omfatter ikke særlig ultraviolet blokering ingredienser, bådejere skal bruge for at beskytte marine vinyl.

Beskyttelse Moder Jord

Uanset hvilken type produkt, du bruger til at fjerne mug fra din marine vinyl er det bydende nødvendigt at gennemføre din rengøring op af vandet. Rengøringsmidler, voks og polish kan dræbe fisk, fugle og andre marine liv. Mens der er flere miljøvenlige rengøringsmidler på markedet de fleste af dem er ikke specielt udviklet til maritim brug. For at bevare Moder Jord, er det bedst at rense marine vinyl væk fra store forekomster af vand.

Sådan Clean Mold Off Marine Vinyl

Nøglen til at holde din båds vinyl skimmel-fri er at rense det på en regelmæssig basis. Må ikke vente, indtil mug og meldug har spredt sig til forskellige områder, snarere tackle selv de mindste opgaver hurtigt ved at ansætte følgende teknikker:

 • Tag din tid --Once du anvender en form-drab produkt på en vinyl overflade er det vigtigt at lade det sidde i et stykke tid at gøre det muligt for sæbe for at arbejde. Jo større det job jo længere du skal lade vinylrens sidde.
 • Gå let --After sæbe er blevet påført, brug en blød børste til at skrubbe vinyl. En tandbørste eller nailbrush kan hjælpe med at løsne partikler klæbet til overfladen og fjerne mug gemmer sig i sprækker. Desuden lægger særlig vægt på sømmen hvor rester kan opbygge. Endelig skal du huske at børste let at undgå at beskadige din marine vinyl.
 • Skyl godt --Det er kritisk at fjerne ethvert spor af sæbe som skimmelsporer kan fodre på næsten alle slags rester, selv sæbe.
 • Glem ikke at buff --Use et rent hvidt håndklæde til at få buff marine vinyl. Du ønsker at få vinyl så tør som muligt at eliminere fugt, der kan forårsage skimmelvækst.

Vigtigheden af ​​korrekt rengøring

Korrekt rengøring og pleje af din båd vil betale sig i det lange løb. Ikke blot vil du skabe et sikkert miljø for dine passagerer, vil du også sikre din båd er showroom indstilles, hvis du beslutter at sælge den. Hvad mere er, vil regelmæssig vinyl vedligeholdelse skære ned på dyre resurfacing job og bidrage til at bevare integriteten af ​​din båd i mange år fremover.