Sådan Clean Meldug fra en dyne

Sådan Clean Meldug fra en dyne

Kathy spurgte os: "hvordan kan du rense en mildewed dyne? Den ned talsmanden var på lager og fik våde fra en vand lækage. Dækslet (ikke en dyne) har mange mildewed pletter. Er der nogen måde at redde den?

Dundyner er ekstremt varm og holdbar, hvilket gør dem en fremragende mulighed for at holde varmen i vintermånederne. Hvis din dundyne er blevet beskadiget af meldug under opbevaring, kan der være en måde at redde det, afhængigt af omfanget af den skade.

Kan det blive frelst?

Ved bestemmelse om det er muligt at kan rense meldug fra en talsmand, overveje disse punkter:

 • Er meldug kun få pletter på forsiden af talsmanden? Hvis der er en lille mængde af meldug, og det er kun på omslaget, kan du være i stand til at fjerne dem efter de retningslinjer, der findes nedenfor sammen med vaskeanvisningen findes her i Sådan Clean en dyne.
 • Er der en væsentlig mængde Meldug på forsiden (men det har ikke fået indeni)? I så fald kan det være reddes, men du vil sandsynligvis kræve rengøring tjenester af en professionel. Rådfør dig med en lokal renseri, som har erfaring med ned for at diskutere mulige rengøring muligheder. Sikre, at de vil være i stand til at fjerne pletter på dækslet uden at beskadige inde.
 • Har meldug fået ind de ned fjer? Hvis dette er tilfældet, er chancerne for at fjerne det er næsten umuligt. Consulting med en professionel renere er stadig en mulighed, men i de fleste tilfælde vil det være nødvendigt at udskifte.
 • Fjernelse Meldug fra en dyne Cover

  Hvad skal du bruge:

  • Blegemiddel / hydrogenperoxid / eddike
  • Vand
  • Vatpinde
  • Spray flaske (valgfrit)
  • Blød klud

  Fjernelsen:

  1. Isoler det valgte område og forsigtigt hæve låget i dette område, således at det er væk fra den ned fylder så meget som muligt.
  2. I en lille skål, blandes en opløsning af en del blegemiddel / hydrogenperoxid / eddike og to dele vand.
  3. Brug vatpinde til omhyggeligt anvende løsningen på de berørte områder.
  4. Hvis større områder til stede, kan opløsningen sprøjtes på, men tage ekstra forsigtighed for at sikre, at det ikke trænger ind i dunfyld.
  5. Lad pletten i blød i opløsningen i et par minutter.
  6. Skrub forsigtigt området med en blød klud.
  7. Skyl af med en ren klud fugtet med almindeligt vand.
  8. Gentag efter behov, indtil pletten er fjernet.
  9. Når pletten er fjernet, vaske og tørre hele talsmanden følge trinene findes på Sådan Clean en dyne eller har det tørre rengøres.

  Yderligere Tips og råd

  • Husk på, at almindelige behandlinger for meldug (hydrogenperoxid og blegemiddel) er skadelige for dun fjer, så sikre, at rengøringsmidler ikke gennemtrænge og / eller beskadige fjer.
  • Hvis du er træt af dig selv at fjerne pletter, overveje at have en professionel renseri, som har erfaring med ned fuldføre jobbet.