Sådan Clean Hund Urin

Sådan Clean Hund Urin

Hunde er berygtet for mærkning deres område og vende tilbage til at gøre det igen. Uanset om din pooch har haft en ulykke eller er at sikre alle ved huset er hans, du ønsker at befri området helt af urin og eventuelle hængende lugte, der ledsager den.

Du skal bruge:

 • Gummihandsker
 • Pet urin remover eller eddike
 • Papirservietter
 • Gamle klude eller håndklæder

Skridt til at fjerne urin:

 1. Når rengøring pet urin, slid gummihandsker for at beskytte hænderne.
 2. Start med at tørre op i rodet eller bruge gamle håndklæder eller papirservietter til at suge det op.
 3. Dernæst skal du behandle området for lugt og pletter.
 4. Der er en række af selskabsdyr urin fjernelse rådighed. Naturens Miracle er et velkendt mærke med en høj succesrate. Børne n Kæledyr er et andet produkt designet til at fjerne en række pletter og lugte. Begge er effektive fjerne pletter og dvælende lugt, der kommer fra hund urin. Nogle har også fundet enkel, at hvid eddike være effektive til at fjerne kæledyr lugte samt.
 5. Anvend du valgte rengøringsmiddel liberalt til området.
 6. For tæppe eller polstrede møbler, sørg for at anvende nok til at nå bunden af ​​pletten, så al lugt er fjernet.
 7. Nogle rengøringsmidler vil anbefale, at produktet skrubbes og skylles, mens de fleste er overladt til lufttørre. Den ekstra tid på pletten tillader produktet tid til at nedbryde de urinproteiner og lugte til at fjerne dem helt.
 8. Hvis rengøring et hårdt gulv, blot anvende produktet og tør området rent med køkkenrulle. Bemærk, at klude eller gamle håndklæder kan anvendes så godt, men de vil også holde lugt, selv efter en regelmæssig vask.
 9. Når området er tør, at vakuum tæppebelagt områder genoprette tekstur af gulvtæppet.

Yderligere Tips og råd

 • Sørg for at behandle hele området for at undgå en gentagelse af hændelser. Kæledyr sandsynligvis at vende tilbage til det samme sted og urinere gevinst, hvis de lugter nogen af ​​deres "markeringer" på området.
 • Den bedste indikator for at afgøre, om lugten er der stadig er at se dit kæledyr. De vil lugte et område med en duft mere intenst, hvilket giver dig tid til at flytte dem udendørs og trække sig tilbage i området.