Sådan Clean Grout

Sådan Clean Grout

Grout holder keramiske fliser på plads; det også holder væsker, såsom badevandet, der smitter af på den side af karret, i at trænge rummene omkring disse fliser. Det gør det samme for dit badekar, hvor det ligger an mod gulv og vægge, og håndvask (aka 'caulk «). Der er andre applikationer til injektionsmørtel, men disse er dem, du vil være mest fortrolige med i dit hjem.

Fuger omkring dine fliser, og muligvis omkring dit badekar og håndvask, er en morter-lignende forbindelse med vand, sand, og cement. Det tørrer hurtigt og bliver stenhårde. Det normalt kommer i hvid, men det kan farves næsten alle farver.

Den anden ting, der ligner fuger og kan endda gå over injektionsmørtel at forsegle ud fugt kaldes caulk eller fugemasse. Du kan se forskel på denne og injektionsmørtel, fordi det har sammenhæng i tandpasta, når du anvender det, og det aldrig tørrer helt så hårdt som fuger. Det leveres i enten små rør eller i form af lange patron skær, der indlæses i metal fugepistoler.

I mindst to måder ligner injektionsmørtel: sort mug og skimmel vil vokse på det, og du angriber begge disse problemer på samme måde. Disse ting er ikke bare grimme, de er også en sundhedsrisiko. Bedste rense det ud. Der er flere måder at gøre dette:

Sådan Clean Grout

  • En nem, hjemmelavet Grout Cleaner - Den naturlige metode sker også at være den billigste. Sidste gang vi kontrolleres, en flaske hydrogenperoxid koste omkring 88 cents. Det og en sprayflaske er alt hvad du behøver. Brug en halv kop af de ting blandet med en kop vand. Put det i en sprayflaske og spray det på mugne områder. Må ikke skylles. Nogle anbefaler en blegemiddel løsning frem for at bruge hydrogenperoxid, men blegemiddel er en stor forurenende stof, og det kan gøre din injektionsmørtel gul, så du måske ønsker at prøve peroxid først. Sprøjtning injektionsmørtel med peroxid på regelmæssig basis vil også hæmme formen dannes så overveje at holde flasken i dit brusebad og sprøjtning alt ned med jævne mellemrum. Eddike synes at have samme virkning.
  • Clean Tile Grout med en tandbørste - Medmindre behandles regelmæssigt, kan mug bygge op til det punkt, hvor det skal blive angrebet med en tandbørste og rengøringsmiddel. Tandbørster vil ikke skæmmer flise overflader. Hvis du har fået en masse arbejde foran dig, vil en høj hastighed elektrisk tandbørste gør arbejdet meget lettere.
  • Pas skrappe kemikalier - En række miljømæssigt uvenlig kommercielle rengøringsmidler er udråbt til at gøre arbejdet, herunder Commercial Zep Mildew Stain Remover, X-14, og Limeaway. Brug aldrig disse eller andre kemikalier i kombination, men som giftige gasser kan resultere.
  • Pure Heresay - Måske den ultimative urte tilgang til at dræbe mug og skimmel på fuger er en opløsning af te olie, et svampedræbende; blandede 2 spsk per 2 kopper vand. Virker det? Prøv det, og lad os vide ved hjælp af formularen nederst på siden.
  • Farv det Nogle flere - En alternativ metode er at dække over formen med en injektionsmørtel pletten. Dette kan findes på næsten ethvert hjem forbedring butik, og vil ikke løse dit problem, kun dække det.

Sådan forhindrer Grimy Grout

Du vil være rengøring mug og skimmel mindre, hvis dit badeværelse, køkken, og noget andet sted hvor flise give fugt, er udstyret med en udstødning fan, der tager fugten ud af luften.

Sådan fjernes Grout

Mens du rense flise fuger, kigge grundigt at vurdere, hvordan de ting holder op. Hvis du ser en masse revner og manglende brikker, kan det være tid til at udskifte den. Bedre at gøre det nu, før væsker sive igennem og begynde rådner ud hvad der er nedenunder flisen. Reparation er faktisk ret nemt. Du behøver kun et par billige værktøjer til at fjerne den gamle ting selv. Grout remover kits kan findes online og på de fleste isenkræmmere.

Når du har fået ud alle de løse gamle ting, kan du begynde at erstatte injektionsmørtel, stampning det med fingeren. Hvis du har til at dække store områder, anbefales det først at blande injektionsmørtel med latex tilsætningsstof for at gøre det mere vandtæt.

Lad injektionsmørtel indstillet til ca. tre minutter, derefter gå over det med en gummi float at tvinge injektionsmørtel dybt ind i leddene. Opfølgning ved at tørre med en ren, fugtig svamp. Den endelige touch er at tilføje silikone caulk til den vandrette linje mellem toppen af ​​karret og første lag af fliser. Silikone er at foretrække for latex, fordi det griber bedre og kommer ikke ud så let som latex kalfatring.

Endelig, når cementen er blevet anvendt, og tillades at hærde, det skal forsegles. Grout tætningsmidler forhindrer mug og snavs i at trænge ind i fuger eller calking og gør rengøringen meget nemmere.

Når Grout Meldug bare ikke Afslut

Hvis der efter rengøring, formen returnerer hurtigt, kan du have mere end bare en overflade Skimmelsvamp problem. Formen kan være indlejret bag fliser og fuger. Du er nødt til at tage et kig, enten ved at fjerne nogle fliser eller skære gennem en tilstødende væg. Omfattende skimmel vil kræve nogle omfattende arbejde, så bedst kald i en form fjernelse ekspert.

Det samme forsigtighed gælder caulk. Hvis formen er at opbygge med en vis hyppighed, inspicere det for pauser - formen kan komme nedefra, og kalfatring bør fjernes.

Der er et andet problem i relation til rengøring fuger, særlig velegnet til de mennesker, der har børn eller har besøg hos venner eller familie, der ikke er for lyst. Det er problemet med farve pletter på fuger - sådanne ting som blæk, farveblyanter, hårfarve, blod, etc. For at rense farvekridt fra fuger, kan du prøve at bruge tændvæske, terpentin eller mineralsk terpentin, og pas på ikke at inspicere dit arbejde tæt ved på baggrund af en tændt tændstik bagefter. Men det ville være sikrere, og sandsynligvis mere effektiv, bare at chip de beskadigede dele af fuger og erstatte det med nye - eller brug en cementmørtel plet at skjule det.