Sådan Clean Exterior Brick

Sådan Clean Exterior Brick

Brug kun en magt spændeskive som en sidste udvej - hvis du har en smuldrende mursten problem, vil det gøre det værre. Du skal blot sprøjte udendørs mursten med en slange nu og da skyller væk snavs, der får sprøjtede på murstenene fra sprinklere eller regn.

Til fjernelse normal skidt og snavs, skal du blot skylles med almindeligt vand og krat med en stiv børste. For genstridige pletter, tilføje ½ kop af ammoniak til en spand vand og skyl godt.

Sådan Clean Green Moss fra Brick

Hvis mursten stadighed fugtigt, vil det næsten altid begynder at vokse en række forme og mosser. Det er forholdsvis let at rette op på.

Værktøj du skal bruge:

 • Plastic spatel
 • Haveslange med dyse
 • Højtryksslange
 • Klor blegemiddel
 • Spray flaske
 • Blød stritter nylonbørste (ingen stålbørster)
 • Øjenbeskyttelse, gummihandsker

Sådan gør du:

 1. En gang om året bruge en haveslange, med et tryk dyse, at fjerne så meget mos som muligt.
 2. Periodisk skrabe mos eller mug med en ikke-metallisk spatel.
 3. Bland en kop blegemiddel i en liter vand.
 4. Påfør opløsningen på en lille prøve område først, derefter vente en uge for at se, om der er nogen uønskede farveændringer i mursten.
 5. Hvis der ikke er uønskede farveskift, grundigt suge mursten med vand.
 6. Ved hjælp af en spray flaske eller slange sprayanordning, spray blegemiddel løsning på murstenene, mens de er våde.
 7. Lad det sidde i en uge, derefter grundigt suge mursten igen med vand.
 8. Fjern mos med neglebørste.
 9. Skyl.
 10. Hvis dette ikke få alle de mos, brug en magt spændeskive at blast resten fra.
 11. Bedre resultater opnås, når mosset er aktivt voksende, men du bør være i stand til at fjerne de ting, selv i koldt vejr. Undgå stramt fokus sprayen eller ved hjælp af så højt et tryk, at du beskadiger mursten; starte lavt og arbejde dig op, holde presset langt under 3.000 psi.
 12. Skyl altid grundigt med rent vand.

Sørg for at bære gummihandsker, som du krat, og glem ikke øjenbeskyttelse-skrubbe og sprøjtning kan splatter blegemiddel blanding mod dit ansigt.

Sådan Clean Cement fra Brick

Den nemmeste måde at rense mørtel eller cement ud af mursten er med en mejsel. Hvis mursten er endnu ikke blevet anvendt i byggeriet, kan du også banke cement eller mørtel ud med en anden, beskadiget, mursten. Hvis cementen faktisk er indlejret i mursten, kan du nødt til at dukke op igen mursten at få det ud.

Sådan Clean Rust off Brick

Strategien for rust pletfjerning er at fjerne rust uden at forårsage mere farvning eller åbne overfladen af ​​mursten og gøre det mere modtagelige for vejrrelaterede skader. Den eneste syre, der effektivt vil fjerne rust er Oxalsyre, ikke saltsyre, der ofte anbefales. Enten kan beskadige mursten og efterlade en plet - så teste det på et lille område først.

En gunstig alternativ til barske syrer er en væske kaldet "Klenztone", lavet specielt til dette formål.

Sådan fjernes oliepletter fra Brick

Olie pletter kan fjernes med en simpel pasta:

 1. Bland et pund trinatriumphosphat og en gallon vand.
 2. Tilføj nok pulveriseret kridt til at blive tykkere pastaen.
 3. Spred et "tykt lag af pasta 1/2 over pletten og lad det tørre.
 4. Fjern tørret pasta med en træskraber.
 5. Vask overfladen med rent vand.

Paint Removal fra Brick

Hvert så ofte, er der en mode til maling murstensfacader, noget der blev set i dette land allerede i slutningen af ​​1700-tallet og har sjældent set godt. Fjernelse af denne maling kan være en besværlig proces. Sandblæsning årsager varige skader på skønhed og integritet mursten og bør aldrig anvendes. Kemikalier kan anvendes til at fjerne kridt, calciumcarbonat og rust; kemikalier skal stedet testes i forskellige koncentrationer. For høj af en fusion kan ætse overfladen af ​​mursten, skade vinduesglas eller forårsage misfarvning. Sådanne procedurer er bedst at overlade til fagfolk.

Husk dog, at nogle ældre murstenshuse blev beregnet til at blive malet. De er konstrueret af grovere mursten, eller sekunder, og var designet til at blive malet til at forsegle dem mod elementerne. Ofte blev de hvidkalkede, eller malet med fantasifulde farver at efterligne sten arbejde. Sådanne huse skal regelmæssigt malet efter gør passende prep arbejde. Brug en maling, der er formuleret til murværk, sædvanligvis 100% akryl latex.

Friske maling pletter kan fjernes med en kommerciel maling remover eller en opløsning af to pounds trinatriumphosphat, findes på maling og isenkræmmere, til en gallon vand. Påfør blandingen på pletten og lad det tørre. Fjern med en træ skraber og stålbørste. Skyl med vand. For ældre maling pletter, kan det være nødvendigt at bruge ståluld eller en stålbørste. Vær sikker på at beskytte ufarvede områder fra kemikalier, du bruger.