Sådan Clean en støbejern Grill

Sådan Clean en støbejern Grill


Er du spekulerer på, hvordan at rengøre en støbejern grill? En af de bedste grunde til at købe en rist fremstillet af støbejern, er det faktum, at den hårde metal er så holdbar. Men som med enhver form for grill, er af afgørende betydning regelmæssig rengøring og korrekt vedligeholdelse, hvis du vil beholde din udendørs madlavning enhed ser godt og fungerer korrekt.

Forståelse Sådan Clean en støbejern Grill

I modsætning til rustfri grill, der kan let blive ridset og misfarvet, hvis du bruger nogen form for slibende rengøringsmiddel eller overfladen på dem, støbejern grill er meget hård og modstandsdygtig. Snarere end at forsøge at undgå ridser, den store udfordring med at tage sig af en rist af støbejern ligger hos forebygge rust.

Når du køber en ny støbejern grill, skal du sørge for at følge producentens anvisninger for, hvordan du sæson elementet. Som med støbejern gryder og pander, det første skridt i at holde din støbejern grill udvikle rust er at sæsonen det ordentligt, før du bruger den.

Hvis du har købt din grill bruges, vil du være i stand til at fortælle, hvis det var korrekt passet af den tidligere ejer blot ved at kigge på dens tilstand. Hvis der er en betydelig rust opbygge på grillen, er det sandsynligt, at det ikke var krydret, inden den anvendes i første omgang, eller ikke modtog ikke ordentlig pleje på regelmæssig basis. Men det er ikke umuligt at genoprette en rusten støbejern grill til ordentlig stand.

Fjernelse af rust fra en støbejern Grill

Så længe rust ikke har fået lov til at bygge op til det punkt, at det har spist gennem jern, kan du sikkert fjerne det og forlænge levetiden af ​​grillen. Du kan fjerne rust fra støbejern på flere forskellige måder.

Det er bedst at starte med en form for slibende rengøring værktøj, når du forsøger at få rust off enhver form for metal. Wire pensler og ståluld er gode valg for støbejern. Du kan angribe rust opbygge med blot en slibende overflade og din egen muskelkraft eller du kan vælge at bruge en rengøring løsning til at støtte i din grill rengøring indsats.

Hvis du kan lide tanken om at bruge en rengøring løsning, overveje at prøve en af ​​følgende muligheder:

  • Eddike - Gnid rustne overflade med almindelig hvid eddike på fuld styrke, og lad det sidde i et par minutter. Når eddike begynder at opløse rust, bruge din stålbørste eller ståluld til at begynde at rense det berørte område. Gentag indtil rust er væk.
  • Bagepulver Paste - Som et alternativ til at bruge eddike, kan du forsøge at rense rust fra støbejern grill og andre metaloverflader ved hjælp af en tyk pasta gøre fra bagepulver og vand. Påfør pastaen til rust ophobning og lad det sidde i et par timer. Derefter skrubbe væk pastaen ved hjælp af en slibende overflade, gentage nødvendigt.
  • Salt Paste - Hvis du har brug for noget mere slibende end bagepulver eller eddike til at fjerne rust fra din støbejern grill, lave en tyk pasta af kosher salt og vand. Anvend den til rustne område, derefter bruge ståluld eller en stålbørste til at skrubbe væk rust. Gentag efter behov. For særligt genstridige rust, kan det være nødvendigt at begynde din rengøring indsats med salt pasta, men kan opleve, at du kan skifte til mindre slibende bagepulver pasta, når de første par lag af rust er fjernet.
    Sådan Clean en støbejern Grill
    Grill Rengøring Tips

Rengøring Cast Iron riste

Det er meget vigtigt at rengøre og sæsonen riste i dit støbejern grill efter brug. Mens grill riste er stadig varm, men efter branden er helt ude, tørre dem rene med en køkkenrulle eller et viskestykke. Hvis der er partikler af fødevarer sidder fast på riste, brug en stålbørste eller en nylon svamp til at skrubbe dem væk; Tør grill riste igen for at sikre, at de er rene og fri for mad build up.If det kogt på fødevarer er for stædig til at komme ud let, når du skrubbe riste, oprette en rengøring pasta ved at blande kosher salt eller bagepulver med vand. Påfør pastaen med en nylon svamp og krat området indtil den er fri for stædig opbygge.

Sæson ordentligt for forebyggende vedligeholdelse

Når du har fjernet det rust fra din støbejern grill, tager sig tid til sæson det ved at gnide det med et tyndt lag af vegetabilsk olie. Det er også vigtigt at holde din grill riste krydret, belægning dem med olie efter hver rengøring. Gentag krydderier proces jævne mellemrum for at forhindre rust opbygge opbygges. Følg disse tips til hvordan man kan rense en støbejern grill og vedligeholde den, og du kan forvente mange års tjeneste fra denne billige udendørs madlavning værktøj.