Sådan Clean en Pizza Cutter

Sådan Clean en Pizza Cutter

Ryan spurgte, "Jeg kan ikke finde ud af at rense inde i en pizza cutter".

En pizza cutter er en af ​​de mere usædvanlige elementer i køkkenet, der har behov for rengøring. Den ene side af det kan du rense nemt (hvis du kan få det til at stoppe med at rotere), men den anden side har grebet vedhæftet fil, der kan være svært at rengøre, hvis du ikke ved hvordan. Brug tips nedenfor for at sikre din cutter er fuldt ren.

Rengøring af Pizza Cutter

Du skal bruge:

 • En skål
 • Svamp eller håndklæde
 • Floss
 • Denture tablet

Trin til Rens Cutter:

 1. Hvis der tørres pizza på kutteren, lægges i en skål med sæbevand i 30 minutter til en time at blødgøre snavs. Lad ikke kutteren ophold i vandet for længe, ​​eller det kan ruste.
 2. Placer en svamp eller foldet håndklæde i vasken og hold pizza cutter i en vinkel mod svamp eller håndklæde, så du nemt kan skrubbe overfladen uden kniven roterer. Gør dette til at rense begge sider af bladet, langsomt roterende bagsiden af ​​bladet til at rense den del bag håndtaget fastgørelse. Pas på ikke at skære dig på klingen.
 3. Skær et stykke hvidt floss og køre floss langs indersiden af ​​håndtaget fastgørelse. Tjek tråden for at sikre, at det kommer ud clean.¹
 4. Hvis tråden ikke kommer ud ren, placere pizza cutter i en stor skål med vand og tilsæt en protese tablet. Lad det neddykket indtil tabletten stopper fizzing.²
 5. Skyl kniven grundigt, gentages floss testen.

Yderligere Tips og råd

 • Det er bedst at vaske redskaber, især akavet redskaber som en pizza cutter, så snart du er færdig med at bruge them.³

Kilder

 1. Haley s Hints af Graham og Rosemary Haley
 2. Ekstraordinære anvendelser for almindelige ting fra Readers Digest
 3. Komplet Household Handbook af Good Housekeeping