Sådan Clean en Painted Chalkboard

Sådan Clean en Painted Chalkboard


At lære at rense en malet tavle er stadig en værdifuld lektie, selv i denne tid med white boards og computerskærme. Find ud af hvordan at opretholde det klassiske look af en rigtig tavle og samtidig spare penge på samme tid.

Classic gøre et comeback

Kridttavler bruges til at findes overalt du kiggede - børns klasseværelser, restaurant caféer og endda visse områder af hjemmet bruges til organisationen. Men sidst mange tavle behov er opfyldt i stedet med mere moderne teknologier som edb-projektorer, whiteboards, og selv alt bliver undervist via internettet både i kollegium indstillinger, og for de yngre publikum indenfor familier vælger at hjem skole.

Heldigvis for tavlen, er der en blå himmel midt denne sky af fortvivlelse - klassiske udseende er alle de vrede lige nu, og tavler er genvinde deres stykke af industrien i både sandsynlige og usandsynlige landestandarder. Endnu bedre, nye linjer af tavlen maling gør det muligt nu for alle at oprette en tavle overflade med lethed og lidt regning. Fra legerum til kontorlokaler, er tavler gør et comeback.

En træt udseende

I den nye æra af chalkboarding vi kører på tværs gamle problemer igen. Ligesom du husker fra din skole dage, kan tavler være næsten umuligt at få rene. Malingen overflade kan begynde at falme, udskiftning af en dyb sort eller levende grønt med en irriterende hvid belægning, der nægter at holde op. Du kan også finde ridser og striber på aldring boards.

Conquer disse gener med tips, der følger. Husk at holde sig væk fra at bruge for meget vand i alle disse forhold, da dette vil forårsage yderligere skade.

Et genopfriskningskursus om Sådan Clean en Painted Chalkboard

Brug først en god kvalitet viskelæder at fjerne så meget kridt som du kan. Du kan finde en bestyrelse viskelæder overalt fra din lokale stormagasin (ligesom Target eller Wal Mart) til lærer forsyning huse. Når du har slettet så grundigt som muligt, hæld ½ kop eddike i en lille spand varmt vand. Ved hjælp af en klud, der ikke vil forlade fnug eller tråde i stedet, skal du tørre brættet lodret.

Efter den samlede bestyrelse er blevet udslettet blidt og helt, lad det lufttørre. Kørsel et stykke kridt over en fugtig bestyrelse vil forårsage yderligere skade - og muligvis vil ødelægge din kridt også!

Du kan også bruge citron olie på en tavle, og det vil give endnu mere imponerende resultater, hvis du kan tørre det af med en klud, som "marinerede" i en Ziploc pose natten over med citron olie på den. Brug kun et par dråber - der er ikke behov for at suge kluden.

Endelig er der nogle lærere og blive hjemme moms sværger ved Endust, som er designet til at være et møbel renere, men fungerer godt på tavler. Endnu bedre, de nu kommer i støv klud form, hvilket sparer dig et par skridt, når du har brug for at gøre en hurtig rengøring.

Uanset hvad du vælger at bruge som en rensemetode, så glem ikke betydningen af ​​de lange slag. Det er blevet bevist igen og igen, at der begynder i øverste venstre hjørne, og gå hele vejen over hele linjen er den bedste måde at rense uden at efterlade rester.

Rengøring Don'ts

  • Hold dig til tørre eller halvtørre metoder når det er muligt. Mens en smule fugt er nødvendigt, vil vand skade overfladen, hvis de anvendes i store mængder.
  • Brug af kemikalier er heller ikke anbefales, fordi ingredienserne i en malet tavle overflade vil reagere med kemikalier og forårsage uoprettelige skader.
  • Skrivning på en våd bord kan forårsage scrawls at være permanent, på grund af den blødgjorte overflade.
  • Gør din forskning, før de køber ind i tavlen rengøring elementer tilgængelige i butikkerne i dag. Du behøver ikke virkelig har brug for noget fancy for at få arbejdet gjort.