Sådan Clean en opvaskemaskine

Sådan Clean en opvaskemaskine


At lære at rengøre en opvaskemaskine ordentligt er noget, som enhver homeowner bør vide. Efter alt, de moderne maskiner, der sparer tid og reservedele hænderne fra tør hud har brug for regelmæssig rengøring ligesom andre apparater i dit hjem.

Tegn på, at din opvaskemaskine trænger til rengøring

Hvis indersiden af ​​din opvaskemaskine udsender et modbydeligt lugt eller dine bare vasket retter har rustpletter eller andet snavs, så kan det være tid til at rense dine foretrukne apparat. Desuden, hvis du opdager, at dine retter er nusset udseende trods kører opvaskemaskinen på en "tung" cyklus, skal du ikke blive forskrækket. Dette problem sker i en masse maskiner over tid. Små bits af fødevarer, fedt og sæberester ofte ophobes i hjørnerne af en opvaskemaskine og kan sprede sig til dine tallerkener, kopper og skåle, efterlader en ubehagelig rest. Hvad mere er, selv om dine retter ser ren, ikke blive påvirket i springe rutinemæssig opvaskemaskine rengøring. Opvaskemaskiner varm, fugtig og mørke, hvilket gør dem til den perfekte grobund for mange former for bakterier.

Instruktioner om Sådan Clean en opvaskemaskine

Vide hvordan man kan rense en opvaskemaskine ordentligt vil ikke kun bidrage til at bevare din sundhed og resultere i mousserende sølvtøj, det hjælper også at forlænge levetiden på din parabol-rengøring maskine.

De følgende tips vil hjælpe dig med at rense din opvaskemaskine hurtigt og nemt:

Rust Pletter

Citronsyre er et populært produkt, der anvendes til at fjerne opvaskemaskine rustpletter. For at bruge denne teknik, skal du blot udfylde opvaskemaskine sæbe dispenser med to spiseskefulde pulveriseret citronsyre, såsom orange Tang eller orange flavored Kool-Aid. Kør derefter opvaskemaskinen gennem en komplet cyklus. Hvis rustpletter er alvorlige, kan du nødt til at køre en ekstra cyklus for at fjerne alle de spots.Another mulighed er at købe produkter, der fjerner rustpletter fra apparater, såsom Whink Rust Stain Remover eller Super Iron Out. Føj produktet til maskinens sæbedispenser kop og drys lidt i bunden af ​​opvaskemaskinen. Bare husk at fjerne alle retterne, inden du kører en cyklus med rust pletfjerner. Hvis genstridige rustpletter fortsætter, overveje at købe en vandrensning og filtrering system til dit hjem.

Mineral Stains

For at fjerne mineral oprustning fra indersiden af ​​opvaskemaskinen, skal du blot:

  1. Fjern alle retter fra opvaskemaskine.
  2. Start opvaskemaskinen.
  3. Når opvaskemaskinen fyldes op med varmt vand, åbne den og hæld i en kop eller to af standard husholdningseddike.
  4. Lad opvaskemaskinen til at afslutte sin cyklus.

En anden metode er at fjerne mineral opbygning er at placere en skål fyldt med tre kopper eddike på bunden rack af en tom opvaskemaskine. Derefter køre opvaskemaskinen på "tung" cyklus og tillade eddike blandes med det varme vand til at rengøre maskinens indre. Hvis du ikke har eddike, du kan erstatte med en pakke af usødede limonade mix i sæbedispenser cup.

Nasty Lugte

Den billigste og nemmeste måde at slippe din opvaskemaskine af ubehagelige lugte er at drys bagepulver eller Borax på bunden af ​​en tør, tom opvaskemaskine. Når produktet anvendes, luk opvaskemaskinens dør og lad stå natten over. Om morgenen bruger en fugtig svamp og krat pulveret på de indvendige vægge og dør af opvaskemaskine. Til slut, kører maskinen på "tung" cyklus. Hvis du er kort tid, en hurtig måde at opfriske en opvaskemaskine er at drysse en kop bagepulver i bunden af ​​en tom maskine, derefter køre den på den skylning hjælp muligt de hotteste vand.

En af de mot billige metoder til at befri opvaskemaskinen af ​​ubehagelig lugt er at bruge en gammel tandbørste dyppet i varmt sæbevand. Tandbørsten vil hjælpe dig med at skrubbe væk mad eller rester fundet i rillerne og sprækker i gummitætning. Glem ikke at børste bunden af ​​opvaskemaskinens dør og omkring den side hængslerne.

Hvis lugten er særligt stødende, fjerner bunden rack af opvaskemaskinen og undersøge afløbet området. Kig efter store bidder af mad eller snavs, der kan tilstopper afløbet, såsom knogler, skaldyr skaller, stykker af glas eller stumper af plastic.

Yderligere Opvaskemaskine Rengøring Tips

At lære at rengøre en opvaskemaskine er blot det første skridt. Fastholdelse af en regelmæssig rengøring tidsplan er, hvor det virkelige arbejde kommer i. Selv om det ikke er nødvendigt at pre-vaske dine retter forud for at tilføje dem til opvaskemaskinen, er det en god ide at skrabe store stykker mad fra tallerkener og skåle før læsning dem i maskinen.

Hertil kommer, at ikke overbelaste din opvaskemaskine. Jamming en stor mængde af tallerkener, skåle og andre retter i en maskine uden hensyntagen til tilstrækkelig plads i mellem vil forstyrre ordentlig vask og skylning.

Endelig kan du bruge det varmeste vand i opvaskemaskinen. Mest velrenommerede vaskemiddel og opvaskemaskine producenter anbefaler en vand temperatur på mindst 130 grader til rensning og desinfektion skåle og opvaskemaskinen.