Sådan Clean en Jacuzzi

Sådan Clean en Jacuzzi

At have en jacuzzi badekar eller spa er virkelig en luksus, men rengøring er det ikke så luksuriøse. Stadig, bortset fra rutinemæssig vedligeholdelse af din varmt karbad / spa, periodisk rengøring er et absolut must for livet af spa og for sundhed og komfort for dig selv og dem, der bruger den spa. Proceduren kan virke skræmmende i starten, men med det rigtige udstyr og lidt ekstra tid og kræfter, kan det være ganske overskueligt.

Hvad skal du bruge:

 • Dykpumpe
 • Haveslange
 • Vinylrens *
 • Spa Cover skurebørste *
 • Spa filter renere
 • Stor spand
 • Scrubbing Mitt
 • Spa Shell Cleaner
 • Flere håndklæder
 • Vand forfilter (frivilligt)

* Det er kun nødvendigt, hvis du også rense boblebadet dækslet.

Rensningsprocessen:

 1. Før du gør noget, klippe strømmen til din hot tub (tag stikket ud eller slukke for afbryder). Forsøg IKKE at rengøre din varmt karbad, medmindre du afbrød strømmen til spabadet.
 2. Vedhæft din slange til dykpumpe som pr anvisningerne på netop din pumpe, og læg den ind i spa på sit dybeste punkt. Tænd den til drift, placere slangen i et område sikkert at modtage drænvand. (Dvs. væk fra blomster, grøntsager og planter). Hvis din pumpe er elektrisk Vær yderst forsigtig, når du tilslutter det i (sørg for dine hænder er tørre) og hold stikket og strømforsyningen væk fra varmt karbad og andre vandkilder. BEMÆRK: Hvis du ikke har en dykpumpe, kan du tømme din hot tub den gammeldags måde, ved hjælp af en slange og tyngdekraft metode. Dog vil tyngdekraften metoden sandsynligvis tage ca 2 timer, mens pumpen metode kun vil tage omkring 15 til 30 minutter.
 3. Mens din hot tub er dræning, kan du rense din spa dække. Til at begynde, skal du placere din spa dækning på en flad overflade.
 4. Ved hjælp af en vinyl renere såsom EcoOne Spa Cover Cleaner® (miljøvenlig og ugiftig-tilgængelige på de fleste pool og spa-butikker), eller anden vinylrens af dit valg, spray spalåget og arbejder én sektion ad gangen, krat med skrubning børste eller anden blød børste.
 5. Skyl spalåget grundigt med din slange og enten håndklæde tør eller lad det lufttørre.
 6. Når din spa er drænet (de fleste pumper vil fjerne alle men om ½ tomme af vand), tage din skrubbe mitt (fås i de fleste pool og spa butikker) og spa shell renere (igen, vi foretrækker EcoOne Spa Shell Cleaner® fordi det er miljømæssigt venlige, ugiftige og effektiv), og indtast varme karbad (det er lettere at rengøre den indefra).
 7. Arbejde en sektion ad gangen, spray renere på hele interiøret, herunder vægge, læber, puder og jetfly og krat med skrubbe mitt. Hvis du ikke har s skrubbe mitt, kan en blød nylon skrubbe pad (såsom den slags, du kan bruge til dine retter) erstattes. Men vær forsigtig, at skrubbe overfladen ikke er så groft, at det vil skade den indvendige indretning skal af boblebadet. Hvis du er usikker, teste et lille, diskret område først. Vær særlig opmærksom på filterrummet som den tendens til at tiltrække en masse skidt og snavs.
 8. Når du er færdig skrubbe, skylle det indre af karret grundigt med en slange og sætte pumpen tilbage i at pumpe skyllevandet. Der vil stadig være noget vand rest i bunden, når pumpen er udført (sædvanligvis ca. ½ inch), der kan optages med et par håndklæder.
 9. Mens skyllevandet udpumpning, fjerne din spa filter og skyl overskydende snavs med slangen.
 10. Fyld din spand med vand og nedsænkes spa filter i spanden (der bør være vand nok til helt at dække filter).
 11. Tilføj filter renere til vandet (flydende eller kornet) som pr anvisningerne på pakken og lad filteret i blød. For de bedste resultater, bør filteret i blød i mindst 24 timer. Det hjælper at have et ekstra filter praktisk at geninstallere i din varmt karbad, mens den ene filter renses.
 12. Når filteret er færdig iblødsætning, skylles grundigt med slangen og udskifte.
 13. Din spa er nu klar til at blive genopfyldt ved hjælp af din slange. Ved genopfyldning at minimere nødvendigheden af ​​hyppig rengøring, anbefaler vi et forfilter (fås i de fleste pool og spa-butikker, og nogle hjem forbedringer butikker). Forfilteret tillægger slutningen af ​​din slange, og filtrerer urenheder, som kan være særligt nyttigt, hvis du har hårdt eller skællet vand, godt vand eller vand med højt mineralindhold.

Yderligere Tips og råd

 • Holde op med den regelmæssige vedligeholdelse af din hot tub / spa vil skære ned på hyppigheden af ​​rengøring. Dog bør boblebadet tømmes og rengøres mindst en gang hver tredje måned.
 • Fritid løber et godt øjeblik spa filter renere (findes på de fleste pool og spa-butikker), hvilket er godt for en hurtig filter rengøring i mellem almindelige rengøring.
 • Hvis din spa filter ikke kommer helt ren efter en 24 timers blød i filteret renere løsning, kan det være tid til at udskifte den.
 • Produktet er kendt som "Armor All" er blevet anbefalet af nogle effektive spalåget renere; Men vi ikke anbefale du bruger den. Selv om det kan gøre dækslet ser godt ud, har det vist sig faktisk forværres vinyl over tid, hvilket nødvendiggør udskiftning af dækslet.
 • Hvis du er usikker på din evne til at dræne og rense din hot tub ordentligt, kan du ringe til en professionel, selv om nogle af dem kan være dyr.