Sådan Clean en Harmony One fjernbetjening

Spurgte: Hvordan kan jeg rense tasterne på en Logitech Harmony One? Hvordan kan jeg åbne Logitech Harmony One fjernbetjening, så jeg kan rengøre omkring de taster, sidder fast med gelé?

Med deres konstante brug, er det ikke ualmindeligt, at knapperne på fjernbetjeningen for at blive klæbrig med snavs, støv og madrester. Logitech Harmony One er delikat og kan nemt blive beskadiget, hvis åbnet. Vi anbefaler, at du rengør ydersiden så godt som muligt. Hvis yderligere rengøring er nødvendig, skal du kontakte en professionel til at have det repareret.

Mens der er steder, der tilbyder vejledning i demontering fjernbetjeningen til rengøring, har vi fundet dette at være en mislykket rengøring rutine. I modsætning til andre fjernbetjeninger, denne fjernbetjening er skrøbelig og var ikke beregnet til at blive taget fra hinanden. Mens nogle kan have været i stand til at sætte det sammen igen, er det ofte resulterer i skærmen ikke fungerer, og det er også meget vanskeligt at re-vedhæfte gummigreb uden at det ser forfærdeligt. Ikke blot vil tage fjernbetjeningen fra hinanden ugyldiggøre enhver garanti, vil det sandsynligvis beskadige enheden.

Du skal bruge:

 • Sprit
 • Vatpinde
 • Fnugfri klud
 • Tandstikker

Trin for at rense Remote:

 1. Først skal du fjerne batterierne fra fjernbetjeningen, og sæt dem til side. Vi donâ € ™ t ønsker nogen magt, der løber gennem enheden, mens rengøring.
 2. De fleste gunk bygger op omkring knapperne og i sømmen mellem de to halvdele af fjernbetjeningen, så weâ € ™ ll tackle det først.
 3. Tag en tandstikker og omhyggeligt skrabe kanterne omkring knapperne og langs sømmen for at fjerne så meget snavs og støv opbygge som muligt.
 4. For klæbrige områder eller virkelig snavsede omgivelser, kan sprit anvendes.
 5. Dyp en vatpind i sprit og fjerne overskydende væske.
 6. Brug den fugtige vatpind til at tørre omkring knapperne og langs sømmen. Skift til en ny vatpind efter behov.
 7. Når alle de snavs fjernes, brug en fnugfri klud til at tørre ned hele sagen.
 8. Undgå at tilføje fugt til hele sagen, da det kan sive inde og forårsage skader.
 9. Børst væk støv eller stykker af snavs, der blev fjernet fra knapperne og tørre væk enhver ophobning af plast.
 10. Brug fnugfri klud til at rengøre skærmen så godt.
 11. Sørg der er ingen fugt i fjernt fra sprit før du geninstallerer batterierne.
 12. Når færdig, skal du geninstallere batterierne og nyd din rene fjernbetjening.