Sådan Clean en grøn swimmingpool

Sådan Clean en grøn swimmingpool


Spekulerer hvordan man kan rense en grøn swimmingpool? Hvis en swimmingpool blev forsømt hele vinteren, vil du have dit arbejde skåret ud for dig. Lær nogle metoder til at bringe din pulje tilbage op til hastighed i tide til sommer pool parter og grill.

Sådan Clean en grøn swimmingpool

Grøn svømmebassiner er langt fra venlige. Selv hvis du har investeret i en automatisk pool renere, chancerne er du kæmper for at se renlighed. Den højeste kvalitet pool rengøring bots kan ikke overvinde vinterstorme og varm, fugtig somre. Heldigvis kan du bringe den blå tilbage til din pool i tre enkle trin.

Step One

Brug en stor pool net for at fjerne eventuelle rester fra overfladen af ​​vandet. Efter toppen af ​​puljen er blevet ryddet, dunk nettet i vandet og køre det langs bunden og siderne for at fange eventuelle rester under overfladen. Tag en stor pulje børste til siderne og bunden, børstning bagud og fremad. Dette vil fjerne algevækst, som er ansvarlig for meget af den grønne farve du ser både over og under overfladen.

Trin To

Kør din pool pumpe til ca. en time. Du vil derefter nødt til at gentage vragrester fjernelse proces og tilføje i nogle støvsugning tid. Det er her en automatisk rengøring robot kommer i praktisk, hvis du ejer en. Det vil tage lidt længere tid end en traditionel børste, men vil spare dig for en masse fysisk anstrengelse. Det er også nyttigt, hvis du ikke er helt sikker på hvordan man kan rense en grøn swimmingpool. Det vil gøre en masse af det tricky arbejde for dig.

Trin tre

Efter denne indledende rengøring er færdig, bliver du nødt til "chok" puljen. Gør dette ved at bruge to gange det beløb af puljen kemikalie, som du normalt ville gøre. Dette vil modvirke resterende algevækst, og prep din pool ordentligt for den første sæson svømmetur.

Du skal fortsætte med at chokere mindst en gang om ugen i løbet af sommeren, og endnu oftere, hvis du er i stand til at. Hæld de fleste af de kemiske stoffer i den dybe ende, men ikke forsømme pool kanter, da der er vækst der. Pensl kanterne og andre nås overflade, så den ikke klamre og forårsage skader.

Backwash og Test

Kontroller, om du har brug for at returskylle puljen. Hvis du stadig se film eller uklarhed, skal du tilføje efterklaringstank at fjerne det. Giv klaringstanken omkring fire timer at gøre sit arbejde, og derefter returskylle igen for at skylle filtret ud en gang mere. Hvis stød ikke rydde op alle de alger, så kan du børste det en gang og tilsæt algaecide. Du vil derefter nødt til at køre din pumpe til en god halv dag eller så. Igen, hvis du har en rengøring robot, dette vil komme i handy og hjælpe dig med at spare noget energi i varmt vejr.

Glem ikke at tjekke din vandstand. Hvis du har brug for at tilføje vand, så gør det før kontrol PH og klor niveauer. Du kan derefter teste vandet, enten på egen hånd eller ved at tage det til en lokal pulje butik. Det er vigtigt du teste vandet, før svømning, så du kan forblive sund og klar til at svømme hele sæsonen.Ikke at vide hvordan man kan rense en grøn swimmingpool behøver ikke at ødelægge din varme vejr planer. Mange har med succes renset sådanne puljer uden nogen erfaring efter at flytte ind i et nyt hjem eller bringe nyt liv til et forsømt udendørs luksus. Afsætter en enkelt weekend kan få din pool tilbage i god form, og med ovenstående instruktioner, det har potentiale til at være en simpel proces, der er langt fra skræmmende.