Sådan Clean en Fish Tank

Sådan Clean en Fish Tank


At lære at rense et akvarium er en vigtig del af at holde fisk kæledyr. Rengøring en saltvand akvarium er forskellig fra rengøring en frisk vand tank. Bemærk, at denne artikel antager, at din tank er frisk vand.

Forberedelse Clean et Fish Tank

Du skal rengøre dit akvarium regelmæssigt, skimming vragrester fra toppen af ​​vandet og periodisk rengøring af glasset for at reducere overskydende alger. Husk, at nogle bakterier i vandet er ønskelig. Vær opmærksom på dette, hvis du beslutter at fratage tanken helt og starte forfra. Det er ikke tilrådeligt, medmindre tanken viser sig at være ikke-genanvendelige.

Du bliver nødt til at samle et par punkter til at rense dine fisk tank med herunder:

  • Alger skraber og pad
  • Plastic kniv til at skrabe
  • Vand sifon
  • Bucket
  • Kalkfjerner (dette er en glasrens lavet specielt til en fisk tank)
  • Filter medier og pensel
  • Papirservietter

Du har måske brug for nogle gamle håndklæder til vand udslip. Desværre selv den letteste af akvarium rensemetoder kan være rodet og våd. De fleste mennesker holder deres akvarier på klinkegulve eller i rum med klinkegulv, men du vil have håndklæder på hånden for at forhindre vandpytter og meget mere.

Sådan Clean en fisk tank Instruktioner

Rengøring af maskinens indre Glass

Den første ordre for virksomheden er at rengøre den indvendige glas dine fisk tank. Du skal bruge din alger pad og en alger skraber. Du kan finde disse elementer på de fleste akvarium levering butikker. Brug ikke dit akvarium rengøringsmateriel til andre opgaver. Enhver sæbe eller vaskemiddel, der er på din pad eller skraber kunne dræbe fiskene i tanken. Med puden i hånden, skrubbe alger fra indersiden af ​​glasset (du kan købe lange håndteres scrubbere også hvis du ikke ønsker at lægge hænderne i vandet). Hvis noget af alger er stædig og vil ikke komme løs, brug din plastik klinge. Mange akvarium tanke er lavet af akryl, så plast barbermaskine eller kniv vil ikke forlade ridser i glasset.

Rengøring af Dekorationer

Når glasset inde i din akvarium er ren er det tid til at tage alle de kunstige klipper, planter, koraller og dekorationer inde i tanken. Brug ikke sæbe til at rense dem. I stedet skrubbe dem med alger scraper.If de ikke er helt ren, kan du suge dem i en 10 procent blegemiddel løsning for omkring femten minutter. Brug en spand du har udpeget til dine fisk kun akvarium - nogen sæberester, der får på et element sættes tilbage i tanken kunne dræbe dine fisk. Bagefter skylles grundigt og lad dem lufttørre. Den lufttørre vil fjerne resterende blegemiddel. Vær sikker på at de er helt tørre, før du lægger dem tilbage i din tank.

Rengøring af Grus

Mens indvendigt glas og dekorationer er lufttørring bruge vand sifon at støvsuge løst affald og snavs fra grus. Du kan finde en god vand vakuum eller sifon på dit akvarium butik. Nogle vil sifon det snavsede vand direkte ind i din vask og andre rent faktisk vil bruge en filtrering for at sifon det beskidte vand gennem et filter, så du kan sætte vandet tilbage i tanken. Uanset vand sifon, du bruger, skal du følge instruktionerne specifikt.

Rengøring af Outside Glass

Rengør ydersiden af ​​tanken (hætten, lys, tank top og udvendig glas) med eddike baserede rengøringsmidler eller en renere designet specielt til et akvarium. Standard glas rengøringsassistenter bruger ammoniak og som kan være giftigt for en fisk tank. Uanset renere, du bruger, skal du tørre det hele ned med vand, så der ikke renere tilbage.

Rengøring af filter

Du er næsten færdig. Men det næste trin kræver, at du vente en uge eller to. Du har renset det indre af tanken og ophidsede affald (herunder de gode bakterier, du ønsker i tanken), så nu en masse, der er tilbage, vil dyr lige for filteret. Efter omkring to uger, er du klar til enten at rense dit filter eller ændre det. Meget vil afhænge af den type filter, du bruger, så tjek vejledningen forbundet med det.

Sådan holder Fish Tank Clean

Denne metode er hvordan man kan rense et akvarium, der er i dårlig stand. Efter en rengøring som dette, kan du gå til vedligeholdelse rengøring for det meste. Skrab det indvendige glas på en ugentlig basis, rense grus, når du gør en vand lave og hvis du ser voksende alger eller snavs på dekorationer, trække dem ud for sættetid ren og lufttørre. Som standard vedligeholdelse, bør du rengøre filteret hver måned eller følg filteret producentens anvisninger på standard rengøring.En ren akvarium er en smuk fisk tank, og når din tank er i form, vil det ikke tage så meget at holde det ser godt.