Sådan Clean en computerskærm

Sådan Clean en computerskærm


Vide, hvordan at rengøre en computerskærm korrekt vil hjælpe dig forlænge levetiden på din skærm, spare dig penge og bevare dit syn.

Kend din computerskærm

Før du graver under vasken for noget til at rense din skærm med, er du nødt til at bestemme, hvilken type computerskærm du har. Typisk computerskærme placeres i en af ​​to kategorier: CRT eller LCD.

Katodestrålerør (CRT) skærme er ældre modeller. De er traditionelt større og fylder mere end deres LCD kolleger. Hvad mere er, er deres skærme af glas, hvilket betyder, at de kan rengøres med kommercielle produkter lavet specielt til glas.

I modsætning hertil Liquid Crystal Display (LCD) skærme indeholder flere ark af ikke-glas polariserende materialer med et lag af flydende krystaller løsning i mellem. LCD-skærme kan ikke og bør ikke renses på samme måde som glas CRT-skærme.

Tips om Sådan Clean en computerskærm

Uanset om du ejer en CRT eller LCD computerskærm, er det vigtigt at være ekstra forsigtig under rengøringen. Skærme er skrøbelige og skal behandles forsigtigt for at bevare deres egenskaber.

De følgende tips vil hjælpe dig med at tage stress ud af at lære hvordan man kan rense en computerskærm:

CRT

Windex eller andre kommercielle glas rengøringsmidler anbefales til at fjerne snavs, støv og fingeraftryk fra glas skærme, der kommer med standard CRT computere. Du bør dog aldrig sprøjte en væske glasrens direkte på en skærm, som løsningen kunne sive ind i skærmen og beskadige kredsløb. For at undgå at skade din computerskærm, skal du blot sprøjte nogle Windex på en blød klud eller køkkenrulle, og tør forsigtigt glasset skærmen med selv strokes.If din CRT computerskærm er usædvanlig snavset eller indeholder et væld af støvede snavs, så kunne du vælge at støvsuge off større støvpartikler. Hvis du vælger denne mulighed skal du bruge en blød børste vedhæftet fil på din vakuum forud for rengøring din glas computerskærm.

Andre gode rengøringsmidler til CRT-skærme er microfiber håndklæder fugtet med lidt vand eller tørre engangs støveklude, såsom Swiffer Duster klude eller Staples 'fnugfri klude, som tilbyder slibende rengøring.

LCD

Du skal være yderst forsigtig, når du rengør en LCD computerskærm, som ved hjælp af den forkerte type rengøringsmidler kan alvorligt skade din skærm. Brug aldrig en renere, der indeholder acetone til at fjerne snavs og andet fra LCD-skærme. Snarere er det bedst at tørre ren en LCD-skærm med blide mikrofiber klude eller en blød bomuldsklud. Hvis den tørre metode ikke helt rengøre skærmen, kan du tilføje et strejf af isopropylalkohol på en blød klud, og tør skærmen ved hjælp blide, jævne strøg.

Ekstra rengøring Tips

Arbejder på en computerskærm, der er kage med lag af snavs, støv og snavs kan være svært på dine øjne. Desuden kan tillade grime at bygge op på din skærm kompromittere integriteten af ​​maskinen og mindske dens værdi over tid. Det er derfor, det er vigtigt at lære at rense en computerskærm korrekt. Men før du tackle opgaven, skal du først slukke for skærmen. Rengør aldrig en computerskærm, mens maskinen er tændt. Hvad mere er, bør du ikke tænde den igen, indtil skærmen er helt tør.