Sådan Clean Ebony Carvings

Spurgte: Hvordan rengør jeg ibenholt udskæringer? Vi har ibenholt udskæringer, som en ven, der er gemt i årevis. De er nu dækket med pletter og lugt ligesom cigaretrøg. Tak.

Ebony udskæringer kommer fra en række forskellige kilder og kan være af stor værdi. At tage sig af stykket for at bevare sin oprindelige skønhed er værd at den tid og indsats - som omfatter korrekt rengøring. De rengøringsmidler, der anvendes på ibenholt er lige så vigtig som renseprocessen. Produkter af høj kvalitet vil bidrage til at sikre, at din brik forbliver ser store i mange år fremover.

Du skal bruge:

  • Bløde klude
  • Citronolie

Trin til Rens Carving:

  1. Start med at vælge en høj kvalitet citronolie. En, der har lidt eller ingen alkohol eller råoliedestillater er bedst.
  2. Påfør en lille mængde af citronolie til en blød klud.
  3. Brug kluden at anvende citronolie til hele overfladen og rengør udskæring.
  4. Lad stykke til at sidde i 10 minutter.
  5. Brug en anden klud til at tørre rester fra overfladen.

Yderligere Tips og råd

  • Brug ikke papirservietter når rengøring ibenholt udskæringer. Den lint efterladt og blækket fra enhver designs kan blive ladt tilbage og beskadige stykke.
  • Ebony er en hårdt træ, der ikke vil absorbere rengøringsmidler. Alligevel bruger mindre væske og undgå alkoholer, der kan udtørre træet.
  • Start altid ved at teste en lille, skjult område af stykket for at kontrollere, hvordan den reagerer på citronolie. Hvis resultaterne er ønskelige, fortsætte med resten af ​​stykket. Hvis resultaterne er uønskede, stoppe og lade stykket som det er.