Sådan Clean Dust fra computere

Sådan Clean Dust fra computere

Støv kan føre til alle mulige problemer inde i din computer. Hvis ita € ™ s været flere måneder (eller måske endda år), da youâ € ™ ve renset din computer, eller ventilatoren begynder at køre meget højere, ita € ™ s tid til en grundig rengøring.

Du skal bruge:

 • Trykluft
 • Skruetrækker
 • Opbevaring til sikkerhedskopiering af filer

Skridt til at fjerne støv:

 1. Inden De udfylder enhver rensemetode på din computer, er det vigtigt at sikkerhedskopiere alle dine filer. Selv om dette er usandsynligt, at forårsage nogen skade, ita € ™ s altid bedre at forebygge end at helbrede.
 2. Sluk computeren, og fjern alle ledninger fra CPU'en. Tag den ud eller i et område, der er godt ventileret. Når vi kommer længere ind i denne proces, vil støvet begynde at flyve.
 3. Tjek din ownerâ € ™ s manual for korrekt skridt til at åbne din CPU. Mest kræver kun et par skruer til låget til at komme ud.
 4. Brug dåse komprimeret luft til at fjerne støv fra indersiden. Sørg for at få hjørner og sprækker samt. Hold dåsen lodret under sprøjtning.
 5. Ret ikke trykluften på ventilatoren. Det kan få det til at slå hurtigere end ita € ™ s formodes at der kan føre til skader. Hvis du er dygtig nok, tag ventilator og rengør den med en fugtig klud. Hvis det er for svært, så brug en blyant eller spyd pind til at holde fan fra spinning mens du bruger luft til at blæse støvet af.
 6. Sørg for at rengøre grillen på forsiden så godt.
 7. Når støvet fjernes, udskifte dækslet og luk sagen op
 8. Sæt alle de fjernede ledninger, og din computer er ren og klar til brug.

Yderligere Tips og råd

 • Denne vejledning tilbyder enkle måder at fjerne støv fra din computer uden at adskille det. Hvis du computer har behov for en mere grundig rengøring, skal du kontakte en professionel.
 • Hvis din computer ventilatoren kører højere end normalt, kan det være et tegn på at støv opbygge bliver et problem.
 • Computere i hjem med rygere og / eller kæledyr skal rengøres oftere.
 • Selvom støvsugere synes som en nem måde at fjerne støv, er de ikke anbefales. Den statiske, der er skabt ud fra vakuum kan være til skade for den interne computer dele.