Sådan Clean Burnt-On Fedt fra Aluminum

Spurgte: Hvordan rengør jeg bagt på fedt fra indersiden af en aluminium brødrister ovn? Vores aluminium brødrister ovnen er bagt på fedt over hele indersiden. Jeg vil gerne rense det på en måde. Oplys venligst. Jeg købte ovnrens, men det sagde den ikke var til brug på aluminium. Eventuelle forslag vil blive oprigtigt værdsat.

Mad stænk og almindelig brug kan føre til et lag af fedt oprustning på overfladen af ​​din brødrister ovn hurtigt. Fjernelse af denne brændt på lag er mulig. Jo længere fedt har siddet til mere arbejde vil det være fjerne. Regelmæssige rengøring vil bidrage til at gøre fjernelse processen hurtig og smertefri. Her er nogle enkle og nemme rengøring trin arbejde tage fedtet fra.

Du skal bruge:

 • Bagepulver
 • Opvaskemiddel
 • Vand
 • Grøn skrubbefunktioner pads
 • Mr. Clean Magic Eraser
 • Bløde klude
 • Lille skål
 • Masser af knofedt for gamle fedtpletter

Skridt til at fjerne den Burnt-On Fedt:

 1. Begynd ved at tage brødrister ovnen. Det er aldrig sikkert at rense et apparat, der stadig er tilsluttet.
 2. Fugt en blød klud med varmt vand (sæbe kan også tilføjes), og tørre ned interiøret for at fjerne eventuelle løse madrester.
 3. Dernæst blandes bagepulver med vand for at lave en pasta i en lille skål. Det bør være tykkere end tandpasta. Hvis du finder det er for tørt og "smuldrer", når du anvender det, skal du blot tilføje lidt mere vand.
 4. Spred bagepulver pasta på overfladerne, der er dækket med fedt. Hvis pletterne er dårlige, kan du ønsker at lade det satte et par minutter.
 5. Dernæst fugte en grøn skrubbe pad med vand. Skrub overfladerne med bagepulver og pad. Bagepulver er en mild slibemiddel, som vil bidrage til at fjerne den bagt på fedt uden at beskadige aluminium overflade.
 6. For at få ekstra rengøring magt, brug en Mr. Clean Magic Eraser i stedet for den grønne skrubbe pad.
 7. Fortsæt skrubbe indtil fedtet er fjernet. Påfør mere bagepulver pasta efter behov. Det er nyttigt at holde et tyndt lag af pasta til stede, mens rengøring.
 8. Når fedtet er fjernet, rense hele interiør med en blød klud fugtet med sæbevand.
 9. Fjern bagepulver eller løsnede fedt partikler.
 10. Lad interiøret tørre helt, før brugen genoptages.

Yderligere Tips og råd

 • Bagepulver kan også bruges til at rense non-stick køkkengrej og aluminium bage ware.
 • Vær forsigtig ved rengøring med kemikalier på bage ware. Rens det godt bagefter at undgå at sætte spor af kemikalier i din mad.
 • Der er også nogle kemiske produkter, der er blevet fundet effektive til at fjerne den brændte på fedt. Grease Lightning, Comet (dette er slibende, brug med forsigtighed), Dawn Power Dissolver og Carbon Kleen kan være effektive til at fjerne fedt. Sørg for at vaske og skylle det rengøres området godt efter brug for at fjerne alle spor af kemikalier.
 • Selvom SOS pads og ståluld undertiden anvendes, kan de ridse overfladen på panderne. Ofte slibende overflade af puderne er for stor for rengøring aluminium og kan gøre mere skade end gavn.