Sådan Clean Akryl rundhals en læderjakke

Spurgte: Hvordan rengør jeg akryl manchetter på en læderjakke? Jeg har en off white læderjakke med akryl manchetter (ribbede) og omkring kraven og halsområdet. Det er snavs fra min hvalp, ingen make-up eller noget andet. Jeg tog det for at være tør renses, men de gjorde ikke virkelig ønsker at gøre det. Jeg prøvede at børste det ud, men den er stadig. Enhver hjælp er værdsat!

Nemt at fjerne hverdagens snavs fra din jakke manchetter med denne simple metode. Hvis genstridige pletter fortsætter, se den ekstra tips sektion for rådgivning.

Du skal bruge:

 • Vaskemidler
 • Vand
 • Skål
 • Tandbørste
 • Vaskeklud

Trin til fjerne pletten:

 1. Tilføj en lille mængde vaskemiddel til en skål fuld af vand, ikke for meget - Hvis du ikke kan skylle sæben ud, vil manchetten tiltrække snavs, når du bærer jakken igen.
 2. Ryst vandet med tandbørsten at skabe en mild rengøringsopløsning.
 3. Kort dyppe manchetterne i vandet. For at rengøre kraven, anvender løsningen med tandbørste eller en ren klud.
 4. Scrub forsigtigt med tandbørste, skylle den ofte i detergent vand. Arbejde med stoffet, ikke på tværs af det. Dette vil forhindre rifter eller andre uskønne bivirkninger.
 5. Når ren, skylles stoffet i koldt vand eller tørre af med en fugtig vaskeklud.
 6. Lad stykke til luft tørre helt før brug.

Yderligere Tips og råd

 • Hvis du afdækker genstridige pletter under rengøringsprocessen, anvende en plet stick eller spray til manchetten. Pas på ikke at få det på læderet eller det kan efterlade et mærke. Vent den tid der er angivet på emballagen, derefter gentage renseprocessen ovenfor.
 • Hvis du har lyst til at børste vil være for stiv til formen eller tilstand af stoffet, brug en svamp i stedet.