Sådan Burn kopibeskyttede DVD'er

Der er film, der fanger din fantasi så meget, at du tager i det hele filmoplevelse som at købe merchandise. Merchandise fra skjorter, legetøj, krus og hætter er vildt jagt, men ikke så vigtig som DVD-udgivelse af filmen. DVD udgivelse indeholder den fulde version af filmen, de redigerede ud scener, den Directora € ™ s kommentar, artista € ™ s kommentar og bag kulisserne video. Men dvd'er eller cd'er ikke evigt.

DVD'er falme og med hyppig brug scratcs nemt. Det er derfor, det er vigtigt at lave en back-up af DVD. Her er nogle tips om, hvordan at brænde kopibeskyttede DVD'er.

  • Før du brænder. Kontroller, at du har følgende for at sikre dit brænde kopibeskyttede DVD ordentligt, computer udstyret med en fungerende dvd-brænder, reservedele tomme dvd'er til brænding, en software, der kopierer DVD, en ripper software til dvd'er, DVD Decrypter, DVD Shrink og selvfølgelig DVD, du vil kopiere. Det er også nyttigt at have en sikker og stærk internetforbindelse.
  • DVD-software jagt. Du kan ikke kopiere dvd'er uden en DVD kopiering af software. For at få en, gå online og input om søgelinjen nøgleord som DVD kopi, Software til DVD kopiering eller DVD kopi software. Åbn links på forskellige faner i din browser, så du kan sammenligne de forskellige software, du har fundet. Den er ideel til at finde software, der er gratis til download. Det er også en stor hjælp, hvis det er nemt at bruge, for eksempel kopiering finder sted med blot et klik med musen. DVD-software programmer med DVD Ripper eller DVD dekryptering funktioner vil gå langt. Den kopibeskyttelse træk ved DVD du vil kopiere står ingen chance mod disse kode Breakers. Hvis du har valgt den rigtige software, er det tid til at hente. Sørg for, at du scanner for virus, før du bruger softwaren.
  • Lammet af ripper? Hvis DVD kopiering af software, du valgte ikke har en DVD Ripper, vil du ikke nødvendigt at få en separat DVD Ripper. Du skal blot gå online igen. Skriv derefter på centrale ord som DVD rip, ripper software eller DVD Ripper i din søgning på internettet bar. Du kan også få en DVD Ripper fra en lokal computer butik i nærheden af ​​dig. Efter fastgørelse af DVD Ripper, installere. Efter installation, vil DVD Ripper synkronisere med DVD kopi software. Med DVD kopi software og DVD Ripper sæt du er nu klar til at gå forbi kopien beskytte træk ved dvd, du vil brænde.
  • Den kopibeskyttet DVD-brænding omvej. Der er en anden måde at kopiere din kopibeskyttet DVD. I stedet for at bruge DVD kopi software og DVD Ripper kan du bruge DVD Decrypter. DVD Decrypter er en to-i-en gear. Det allerede har kapacitet til at omgå kopi Protect træk ved den ønskede DVD. Så kan det også kopiere det. Den største forskel er det gemmer data i dit computerâ € ™ s harddisk og ikke i en DVD. Du kan se din gemte fil på din computer, eller du kan brænde det på en DVD. Denne teknik er ikke så direkte som ved hjælp af DVD kopi software og DVD Ripper, men den er meget effektiv.

Nu kan du oprette sikkerhedskopier af dine yndlings-dvd'er. Men sørg for at kopiere kun til back up formål.